08.07.2022

Tuoreet kasvot -sarjassamme Anssi Liimatainen

Anssi Liimatainen

Anssi Liimatainen hyppäsi media-alalta Finn-ID:lle digimyyjäksi – eikä ole katunut urasiirtoaan! Anssi ehti kerryttää reilusti kokemusta mediamyynnistä sekä markkinointikampanjoiden suunnittelemisesta Suomen isoimmassa mediatalossa sekä media-alan startup -yrityksessä.

Nyt Anssi perehtyy tuoreeseen pestiinsä digimyyjänä. Luvassa on tuoteratkaisujen myyntiä niin olemassa oleville kuin uusillekin asiakkaille. Tärkeää hänen työssään on nopea ja ammattitaitoinen palvelu, joka ylittää asiakkaan odotukset.

Uudenlainen työ on tuonut mukanaan paljon uusia oppeja ja oivalluksia. ”Finn-ID:llä olen huomannut, missä kaikissa arkisissa asioissa logistiikkaa sekä merkintäratkaisuja tarvitsee. En ole ennen tajunnut miettiä näitä asioita, mutta nyt on mielenkiintoista katsoa ympäristöä erilaisilla silmillä.”

On hienoa päästä tekemään työtä, jossa pääsee tuottamaan lisäarvoa asiakkaalle turhan työn puolittajana ja näkemään nopeasti oman työn tuloksen

Anssi Liimatainen

Myös työkaverit ja työpaikan henki on yllättänyt positiivisesti. Hyppy vauhdikkaasta mediamaailmasta logistiikan digitalisaation pariin oli suuri muutos. ”Pohdiskelin etukäteen, miten sopeudun uuteen taloon, jos siellä vallitsee jäykkä ja vanhoillinen toimintakulttuuri. Pelkoni osoittautui turhaksi!”, Anssi kertoo.

Sosiaalisena ihmisenä Anssi hakee työlle vastapainoa kavereita näkemällä esimerkiksi biljardin pelaamisen merkeissä. Myös pelaaminen tietokoneella sekä PS5-konsolilla kuuluu iltojen ohjelmaan, sillä niiden avulla Anssi saa ajatukset irrotettua tehokkaasti arjesta.

”On hienoa päästä tekemään työtä, jossa pääsee tuottamaan lisäarvoa asiakkaalle turhan työn puolittajana ja näkemään nopeasti oman työn tuloksen”, Anssi päättää.

Haluatko olla osa turhan työn puolittajien tiimiä? Katso avoinna olevat työtehtävämme täältä! 

Siirry takaisin sivun alkuun