Viivakoodinlukijat

Viivakoodinlukijat kaikkiin tunnistustarpeisiinne! Viivakoodinlukijat ovat modernin liiketoiminnan kulmakivi, joka tuo nopeutta, tarkkuutta ja tehokkuutta kaiken kokoisille yrityksille ja yhteisöille. Me emme vain myy tuotteita, vaan takaamme täyden tuen valinnasta elinkaaren loppuun asti.

Ota yhteyttä

Viivakoodinlukijat

Vähennä manuaalisten virheiden määrää viivakoodinlukijoilla

Turvallinen tunnistusratkaisu

Viivakoodilukijat vähentävät manuaalisten virheiden määrää, parantavat asiakaspalvelua ja alentavat operatiivisia kustannuksia. Ne mahdollistavat nopean ja virheettömän tietojen käsittelyn, mikä tehostaa varastonhallintaa, kassatoimintoja ja logistiikkaa. Viivakoodinlukijoilla on iso merkitys monien organisaatioiden päivittäisinä työkaluina – jo senkin takia, että näiden ratkaisuiden hinta-laatusuhde on usein ylivoimainen verrattuna muihin tekniikoihin.

Ota yhteyttä

Viivakoodinlukijat tunnistustarpeisiinne

Viivakoodinlukijoiden sovellusalueet ja kategoriat

Käsilukijat

Käsilukijat ovat useimmille tutuin viivakoodilukijoiden muoto, joita saa sekä langattomina että langallisina. Aivan samoin kuin monessa muussakin asiassa elämässä, ei ole lainkaan yhdentekevää, minkä valitset. Laatu ja hinta kulkevat useimmiten käsi kädessä ja oikean kumppanin valinta auttaa välttämään tekniset karikot ja toiminnalliset päänsäryt.

Pöytälukijat

Pöytälukijoita ei pidetä kädessä, vaan ne asetetaan pöydälle tai kiinnitetään pysyvästi jollekin valitulle tasolle. Ne ovat erinomaisen hyvä valinta silloin, kun sovelluskohteeseen sopii parhaiten viivakoodin tuominen lukijan lähelle eikä päin vastoin. Näitä ovat muun muassa itsepalvelusovellukset, kassat ja henkilön tunnistus terveydenhuollossa. Niissä ja vastaavissa tapauksissa kädessä pidettävä lukija saattaisi olla vähemmän ihanteellinen valinta.

Kiintolukijat

Kiintolukijat ovat tutumpia tehdasympäristöissä ja valmistavassa teollisuudessa, vaikkakin kevyempiä ratkaisujakin on myös tarjolla. Nykyään saatavilla olevissa lukijoissa on edistyineitä ominaisuuksia, joilla linjastoluennan haasteet voidaan voittaa helposti. Olemme toteuttaneet myös sovelluksia kameralukijoilla, joilla luetaan jopa 10 yksilöllistä koodia kerralla noin 100 ms aikaikkunan sisällä. Toisinaan tarpeet voivat johtaa konenäkösovelluksien puolelle, jolloin ei tunnistetakaan pelkkää viivakoodia, vaan erilaisia järjestelmälle opetettuja kuvia.

Viivakoodinlukijoiden kategoriat

Käsilukijat

Tutustu tarkemmin tarkoin kuratoituun käsilukijoiden valikoimaamme.

Tutustu lisää

Käsilukijat

Pöytälukijat

Olemme valinneet markkinoiden parhaimpia pöytälukijoita valikoimiimme, joiden uskomme hyödyttävän teitä.

Tutustu lisää

Pöytälukijat

Kiintolukijat

Tutustu joihinkin esimerkkeihin kiintolukijoista sivuillamme. Tähän liittyvät sovellukset ovat luonteeltaan enemmän automaatioprojektien kaltaisia, jolloin ei ole järkevää laittaa kaikkea esille verkkokauppaan. Olethan yhteydessä konsultoivaan tiimiimme asian tiimoilta!

Katso esimerkkejä valikoimastamme

Osaatko valita oikean mallin?

Viivakoodinlukijan valinnan voisi kuvitella olevan erittäin yksinkertainen tapaus – oikeasti, montako erilaista niitä voi olla?

Totuus on, että yllättävän monta! On kestävämpää, kevyempää, erilaisille koodeille ja lukuetäisyyksille sopivia ja erilaisiin työasemiin sopivia malleja.

Olemme koonneet tähän muutamia vinkkejä ja kysymyksiä, jotka ovat varmasti avuksi viivakoodilukijan valinnassa!

Lataa opas

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Parhaimman mahdollisen tunnistusratkaisun takaamiseksi kysy meiltä kätevää pakettia, joka sisältää mm. Lukijan valmiiksi konfiguroituna ja lisätarvikkeet.

Siirry takaisin sivun alkuun