11.07.2023

Tuoreet kasvot -sarjassamme Santeri Heinonen

Tuoreet kasvot -sarjamme esittelyt jatkuvat! Tai tässä tapauksessa voitaisiinkin puhua jo vanhat kasvot -sarjasta. Nimittäin nyt esittelyssä sovelluskehittäjä Santeri Heinonen, joka on ollut talossa jo yli vuoden. Santeri aloitti työnsä työharjoittelulla, jonka jälkeen siirtyi sovelluskehittäjäksi. Sovelluskehittäjänä Santerin työ koostuu pitkälti pieniä poikkeuksia lukuunottamatta ParkkiV 2.0 mobiilivastaavan sekä frontti devaajan töistä.

Mitä olet tehnyt ennen Finn-ID:lle tuloa? ”Työskentelin vuodesta 2018 PHP ja React parissa, sen jälkeen toiminimellä pääasiassa mobiilisovellusten parissa”, kertoo Santeri ajastaan ennen Finn-ID:tä. 

Mistä tykkäät erityisen paljon uudessa työssäsi?

”Työkaverit pitävät omankin ilmapiirin rentona. Voin tehdä töitä tarpeen mukaisesti toimistolla tai kotona, joka säästää 2h päivässä matkustamisaikaa”, Santeri kertoo ja jatkaa: ”Kaikki vaikuttavat mukavilta, vaikka en paljon oman tiimin ulkopuolella ole vielä päässyt työskentelemään.” 

Työkaverit pitävät omankin ilmapiirin rentona. Voin tehdä töitä tarpeen mukaisesti toimistolla tai kotona, joka säästää 2h päivässä matkustamisaikaa.

Santeri Heinonen

Vapaa-ajalla Santeri viihtyy urheilun ja ystävien parissa. ”Urheilen kaveriporukassa, matkustelen ulkomailla ja Suomessa tykkään mökkeillä.” Kiinnostuksen kohteiksi Santeri nimeää lautapelit ja omat projektinsa. 

Haluatko olla osa turhan työn puolittajien tiimiä? Katso avoinna olevat työtehtävämme täältä! 

Siirry takaisin sivun alkuun