Palvelut

Tuotteidemme ja ratkaisujemme lisäksi tarjoamme jokaiseen sopivat lisäpalvelut aina erilaisista selvityksistä koulutuksiin ja raportointiin!

Kysy lisää

Laaja-alainen asiantuntijoiden joukko apunasi

Tarjoamme monipuolisesti palveluja sisälogistiikkaan ja varastonhallintaan

Koulutus

Tarjoamme monipuolisesti ja vahvalla ammattitaidolla laitteiden ja ohjelmistojen käyttöönottoon ja jatkokehitykseen liittyviä koulutuksia.

Laitteiden asennus & huolto

Palvelemme ammattitaidolla kaikissa käyttöönoton vaiheissa ja sen jälkeen. Tarjoamme sekä räätälöityä käyttöönoton palvelua, että jatkuvaa laitteiden ylläpito- ja huoltopalvelua toimivuuden varmistamiseksi.

Mobiilin palvelut

Mobiilin palvelut sisältävät mm. mobiiliyhteydet, sopivien laitteiden konsultoinnin, vanhojen laitteiden kierrätyksen ja monet, monet muut laitteisiin ja yhteyksiin liittyvät palvelut!

RFID-käytettävyysselvitys

RFID-käytettävyysselvitys varmistaa, onko ratkaisu kohteeseen sopiva ja luo realistiset jatkotiedot järjestelmän kehitykselle.

SOTI Elinkaarenhallinta- ja Etähallintapalvelut

SOTI XSight ja SOTI Connect tarjoavat huippuluokan elinkaarenhallintapalvelua ja etähallintapalvelua mobiililaitteille ja tulostimille.

WLAN-kuuluvuuskartoitus

Kartoituksessa suunnitellaan WLAN-radioverkko määrätylle toiminta-alueelle. Verkon rakenteessa huomioidaan mobiilipäätelaitteiden ja asennusympäristön vaatimukset.

Kiinnostuitko palveluistamme? Ota meihin yhteyttä.

Puolitamme turhan työn

Haluatko soittaa suoraan myyjälle?

Myynnin yhteystiedot
Siirry takaisin sivun alkuun