Logistiikka- ja mobiilirobotit

Zebra Technologies valmistaa monipuoliset logistiikka- ja mobiilirobotit, joiden avulla robotti tekee yksinkertaiset ja toistuvat työtehtävät ihmisen puolesta tehokkaasti ja jopa huomaamatta, kellonajasta riippumatta.

Keskustellaanko lisää?

Robotit Fetch-robotit

Työntekoa kellonajasta riippumatta

Autonominen mobiilirobotti puolittaa turhan työn

Autonominen logistiikka- ja mobiilirobotti (AMR) toimii turvallisesti yhteistyössä ihmisten kanssa. Robotit voidaan ohjelmoida tekemään useita erilaisia tehtäviä. Robotti voi suorittaa tehtäviä erikseen kutsuttuna, ajastettuna tai työpyyntönä ulkoisesta järjestelmästä.

Logistiikka- ja mobiilirobotti soveltuu lähes kaikkiin sisätiloihin ja käyttöympäristöihin. Poikkeuksia voi aiheuttaa mm. jatkuvasti muuttuva ympäristö, isot kynnykset ja halkeamat lattiassa, alhainen käyttöympäristön lämpötila, ympäristön puhtaus sekä jyrkät nousut ja laskut.

Robotit Fetch-robotit

Ratkaisun suurimmat hyödyt

1.

Yksinkertaiset työt tehostuvat

Mobiilirobotti tekee yksinkertaiset ja toistuvat siirto- ja muut työt, jolloin näiden yksinkertaisten töiden suoritekustannus vähenee.

2.

Käytetty työaika tehostuu

Ihmiset pystyvät keskittymään ammattitaitoa vaativiin ja mielenkiintoisempiin työtehtäviinsä entistä turvallisemmin!

3.

Ihmisten työteho paranee

Varastojen päästä päähän kävely ja puuduttavan työn tekeminen vähenee, jolloin myös työntekijät ovat innokkaampia ja tehokkaampia!

Monipuoliset logistiikka- ja mobiilirobotit eri tarpeisiin

Siinä missä AGV kulkee ainoastaan ennalta määritettyä ja rajattua reittiä sekä suorittaa samoja tehtäviä kuin manuaalitrukki, osaa mobiilirobotti väistää esteitä ja muuttaa reittiä itsenäisesti sekä suorittaa samoja siirto- ja kuljetustehtäviä kuin ihminen.

Eri robotit sopivat erilaisiin varastoihin ja erilaisiin tarpeisiin; osa on suunniteltu kuljettamaan pieniä laatikoita ja paketteja, osa isoja lavoja. Toiset taas paikantavat RFID:n avulla tuotteet varastosta ja ylläpitävät varastosaldoa.

Tarjoamme monipuoliset logistiikka- ja mobiilirobotit ja sopiva kokonaisuus löytyykin projektin kartoitusvaiheessa!

Katso ohesta Zebra Technologiesin esittely logistiikka- ja mobiiliroboteista varastotiloissa!

FETCH-robotit

Projektin vaiheet

”Yhden luukun taktiikalla” toimitamme kaiken tarvittavan robottien käyttöönottoon. Finn-ID pitää huolta laitteiden ja järjestelmän toiminnallisuudesta!

Koko projekti sisältää mm. seuraavat askeleet:

  1. Kartoitus, eli keskustellaan etänä tarpeista ja/tai nähdään kohde ja ympäristö paikan päällä.
  2. Käyttöönottoprojekti pitää sisällään laitteiden asennuksen ja opastuksen sen käyttöön.
  3. Noin kuukauden jälkeen asennuksesta on hyvä aika jälkipalaverille. Tällöin kuulemme kokemuksistanne, ja voimme tarvittaessa tehdä hienosäätöjä.
  4. Yhteydenpito ja huolto jatkuu myös käyttöönoton jälkeen ja saat oman palvelupäällikön, joka sparraa ja kehittää robotin tehokasta toimintaa​.

Robotteja ohjaava selainohjelmisto on yksinkertainen ja helppo käyttää, johon voi tarvittaessa tehdä itse muutoksia. Sen käyttöönotto vaatii ainoastaan toimivan WLAN-yhteyden!

Robotit voidaan ottaa käyttöön heti asennuksen jälkeen.​

Robotit Fetch-robotit

Haluatko live- tai virtuaaliesittelyn roboteista?

Robotit ovat saapuneet meille showroomiin! Varaa aika, niin keskustellaan lisää roboteista ja tutustutaan heihin livenä.

Varaa aika: markkinointi@finn-id.fi

Finn-ID Aikakone

Keskustellaanko lisää? Ota yhteyttä!

Puolitamme turhan työn
Siirry takaisin sivun alkuun