Merkintä

Vuosikymmenien kokemuksella toimitamme laadukkaat ratkaisut aina materiaaleista keskitettyyn tulostuksenhallintaan ja palveluihin saakka. Tarvittaessa autamme myös sopivien merkintämateriaalien kartoittamisessa ja niiden toimittamisesta.

Keskustellaanko lisää?

merkintä tulostus bartender suoralämpötulostus

Ratkaisut toimitusketjun hallintaan

Merkintään liittyvät palvelut

Merkintäratkaisumme ovat keino virheettömän ja nopean tiedon välittämiseen. Tunnistusteknologian edelläkävijänä merkintäratkaisumme sisältävät tunnistukseen tarvittavat teknologiat. Asiantuntijamme löytävät haastavimpiinkin paikkoihin sopivat tulostusjärjestelmät, tulostimet ja tarvikkeet – toimialasta riippumatta.

BarTender®-tulostusohjelmisto

BarTender® on mielestämme paras tulostusohjelmisto lähes mihin tahansa tulostustarpeeseen, aina etikettien tulostuksesta pakkausten merkintään ja vaativiin RFID-tunnisteiden tulostuksiin. Täysin automatisoitujen tulostusjärjestelmien teko onnistuu monipuolisten integrointityökalujen avulla.

Tulostimet ja tarvikkeet

Verkkokaupastamme tilaat vaivattomasti yrityksellesi nopeasti ja vaivattomasti tulostusmateriaalit, tulostimet ja kaikki merkintään vaadittavat tarvikkeet ja tuotteet!

Ostettavissa erikseen tai muun tilauksen yhteydessä

Merkinnän palvelut

Kiinnostuitko?

Puolitamme turhan työn

Haluatko soittaa suoraan myyjälle?

Myynnin yhteystiedot
Siirry takaisin sivun alkuun