SOTI Elinkaarenhallinta- ja Etähallintapalvelut mobiililaitteille ja tulostimille

Tuhannet yritykset ympäri maailmaa luottavat mobiilitoimintojensa turvaamisessa, hallinnassa ja tukemisessa SOTI:in. SOTI XSight ja SOTI Connect tarjoavat huippuluokan elinkaarenhallintapalvelua ja etähallintapalvelua mobiililaitteille ja tulostimille.

Keskustellaanko lisää?

SOTI Elinkaarenhallintapalvelut | SOTI Etähallintapalvelut

Valjasta mobiililaitteet täyteen potentiaaliinsa turvallisesti ja yksinkertaisesti

SOTI-etähallintapalvelut

Mobiilitoiminnot eivät ole koskaan olleet näin suuressa roolissa. Laitteiden, käyttöjärjestelmien ja etätyöntekijöiden määrän lisääntyessä kaiken on oltava nopeaa, turvallista ja luotettavaa.

Tällöin tarvitaan järkevä ratkaisu yrityksen mobiilihallinnan sovellusten kehittämiseen ja käyttöönottoon. Samalla ratkaisulla selvitetään niin laitteiden etäkorjaamiseen ja suorituskykyyn liittyvät ongelmat, kuin myös suojataan arkaluontoiset tiedot.

SOTI Elinkaarenhallintapalvelut | SOTI Etähallintapalvelut

Ratkaisujen suurimmat hyödyt

1.

Ongelmien ennaltaehkäisy

Meillä ollessa reaaliaikaista tietoa laitteista, niiden tehosta ja tilasta, voidaan ongelmat ja tulevat huoltotarpeet ennaltaehkäistä esim. järjestelmäpäivitysten avulla.

2.

Tukitiketin tallentuminen

Jokaisesta tukitiketistä voidaan tallentaa sekä video- että äänimateriaalia, jotta nähdään mitä on tehty ja voidaan ratkaista ongelmat helpommin uudelleen.

3.

Lokien ja tiedostojen lataaminen

Jotta vianmääritys ja korjaus voidaan tehdä etänä, on lokien ja muiden tiedostojen etänä lataaminen erittäin tärkeässä roolissa.

4.

Reaaliaikainen etäyhteys

Koko laitekantaa voidaan hallita silloin, kun ylläpidetään reaaliaikainen etäyhteys. Etäyhteyden muodostamiseen riittää, että laitteet ovat WiFissä.

5.

Nopeat päivitykset laitteisiin

Kun meillä on reaaliaikainen etäyhteys ja saamme mm. lokitiedot, voimme ajaa tarvittavat päivitykset ennakkoon ja näin välttyä huoltopyynnöiltä.

SOTI Connect

SOTI Connect poistaa etäyhteyksillä valtaosan häiriöistä, lyhentää laitteiden huoltoaikaa huomattavasti ja useimmiten tulostimia tai mobiililaitteita ei tarvitse lähettää fyysisesti huoltoon!

Aikaisemmin tulostinvian ilmetessä piti aina mennä paikan päälle. Kuvittele, että vian voisi hoitaa etänä!

Tarjoamme ratkaisun keskitettyjen asetusten, eli sääntöjen jakeluun. Lisäksi voimme mahdollistaa laitteiden sensoritietojen tarkastelun esim. proaktiivisen ylläpidon tai tarvikkeiden oston suunnitelluksi.

Joustava, datapohjainen arkkitehtuuri mahdollistaa laitteiden tukemisen ja hallinnan nopeasti, mikä lyhentää niiden käyttöönottoaikaa merkittävästi.

SOTI Connect

SOTI XSight

SOTI XSight:lla pystytään analysoimaan nykyisen laitekannan tilaa ja ennaltaehkäistä ongelmat ennen kuin ne edes ilmenevät.

Ennaltaehkäisemällä varmistat, etteivät kriittiset laitteet ole poissa pelistä!

SOTI XSight -elinkaarihallintapalvelu sisältää ylläpitotyökalut sekä mahdollistaa palvelukokouksiin analytiikkanäytöt ja raportit tarkasteltavaksi.

Toisin kuin moni muu elinkaarihallintapalvelu, SOTI XSight sisältää oman palvelupäällikön, jonka tehtävänä on optimoida laitteiden pitkä elinkaari ja käytön tehokkuus.

Soti XSight integroituu SOTI MobiControlin kanssa, mikä mahdollistaa sovellusten ja mobiililaitteiden nopean ongelmanratkaisun. IT-henkilöt voivat parantaa mobiilitoimintojen suorituskykyä ja vähentää liiketoimintakriittisiä käyttökustannuksia kehittyneen diagnostiikan ja analytiikan avulla.

SOTI XSight

Etsitkö sopivaa mobiiliratkaisua?

Puolitamme turhan työn

Haluatko soittaa suoraan myyjälle?

Myynnin yhteystiedot
Siirry takaisin sivun alkuun