Ohjelmistot

Ohjelmistomme eli ATTUNE-ohjelmistoperhe on Finn-ID:n itse kehittämä ja asiakkaiden tarpeeseen rakennettu kokonaisuus. Sen eri versiot on tehty sopimaan täydellisesti eri toimialojen tarpeita vastaaviksi, eikä kehitykselle näy loppua!

Keskustellaanko ratkaisustasi?

Monipuoliset ratkaisut

Varastonhallinta

ATTUNE iLO on kompakti ja ketterä ratkaisu varaston toimintojen tehostamiseen. Perustoiminnot, kuten otto- ja palautustoiminto, inventointi ja varastopaikkojen hallinta, onnistuvat käden käänteessä. Mikä parasta – toimitamme ratkaisun 2 viikossa!

Itseilmoittautuminen

ATTUNE Ilmo on nopeasti käyttöönotettava itseilmoittautumisratkaisu terveydenhuollon palveluihin. Ilmoittautumisesta tulee sujuvampaa ja vähemmän kuormittavaa hoitohenkilökunnalle, se vähentää jonottamista ja vapauttaa hoitohenkilöstön resursseja.

Tiedonkeruu

ATTUNE Logi on monipuolinen ja kevyt ohjelmisto logistiikan erilaisiin tiedonkeruutarpeisiin. Ohjelmisto on hyödynnettävissä monipuolisesti esimerkiksi tuotannon kirjauksissa, varastonhallinnassa (mm. inventointi, materiaalinhallinta), jakelutoiminnoissa sekä kenttätyössä myyntiedustajilla ja huoltomiehillä.

Vainajatunnistus

ATTUNE Obduktio on vainajalogistiikan ratkaisu, joka identifioi vainajan 100 % varmuudella. Yhteistyössä obduktiopreparaattoreiden kanssa syntynyt sovellus kirjaa mm. vainajan avaukseen liittyviä tietoja, tiedon hautausluvasta ja mahdollisista arvoesineistä.

Asiakaskohtainen järjestelmä

ATTUNE Pro -mobiilisovellus on asiakkaan prosessiin räätälöity ohjelmisto, joka koostuu erilaisista testatuista valmiskomponenteista, mobiilitietokannoista, asiakaskohtaisesta ohjelmaosuudesta sekä toimintamalleista.

Ruokailijoiden laskenta

ATTUNE Tarja on tehokas ratkaisu tarjotin- ja lautaslaskentaan. Sen avulla pidetään automaattisesti kirjaa ruokalan kävijämääristä, jotta ateriamääristä voitaisiin maksaa vain syötyjen aterioiden perusteella. Näin ruokalaijamäärät eivät perustu vain arvioon, vaan tarkkaan tietoon!

Haluatko live- tai virtuaaliesittelyn ratkaisuista?

Vakuttaaksemme tunnistuksen eri osa-alueista, kuten RFID-teknologian toimivuudesta ja sen laajoista käyttöalueista, rakensimme uusiin toimitiloihimme Aikakone-showroomin.

Pääset käytännössä näkemään eri ratkaisuja niiden omassa toimintaympäristössä ja testaamaan laitteita!

Varaa aika: markkinointi@finn-id.fi

Finn-ID Aikakone

Haluatko kuulla lisää eri vaihtoehdoista?

Puolitamme turhan työn

Soitatko ennemmin suoraa myynnille?

Myynnin yhteystiedot
Siirry takaisin sivun alkuun