Ratkaisut aluetunnistukseen ja sisäpaikannukseen

Vuosien varrella olemme auttaneet kaiken kokoisia ja monenlaisilla toimialoilla toimivia yrityksiä erilaisten tunnistusratkaisujen kanssa. Erityisesti kovassa kysynnässä ovat reaaliaikaista tietoa tarjoavat ratkaisut, joilla voidaan paikantaa esimerkiksi laitteita, kuljetusyksiköitä, tuotantoeriä ja henkilöstöä (sisäpaikannus, aluetunnistus).

Etsitäänkö teille sopiva ratkaisu?

Ratkaisut aluetunnistukseen ja sisäpaikannukseen

Laajat RFID-ratkaisut

RFID:n avulla välitetään tietoa radioteitse tietyllä taajuudella kahden eri kohteen välillä. Sitä käytetään laajasti mm. sisäpaikannuksen tai aluetunnistuksen tehostamiseksi ja se sopii usean eri alan tarpeisiin aina varastoista hoivatyöhön.

Viivakoodien analysointi ja laaturaportointi

Analysoimme tarvittaessa viivakoodimerkintänne, mikäli yrityksenne viivakoodien luentaan liittyy ongelmia ja toistuvia häiriöitä. Saatte analyysin tuloksena selkeän raportin, jonka avulla ongelma voidaan korjata.

RFID-tuotteet

Verkkokaupastamme tilaat yrityksellesi nopeasti ja vaivattomasti kaikki tunnistukseen liittyvät tuotteet aina päätteistä antenneihin ja lukijoista latureihin! Autamme mielellämme valinnassa.

Haluatko live- tai virtuaaliesittelyn tunnistus-ratkaisuista?

Vakuttaaksemme tunnistuksen eri osa-alueista, kuten RFID-teknologian toimivuudesta ja sen laajoista käyttöalueista, rakensimme uusiin toimitiloihimme Aikakone-showroomin.

Pääset käytännössä näkemään eri ratkaisuja niiden omassa toimintaympäristössä ja testaamaan laitteita!

Varaa aika: markkinointi@finn-id.fi

Finn-ID Aikakone

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Puolitamme turhan työn
Siirry takaisin sivun alkuun