BarTender – Helppokäyttöinen tulostusohjelmisto

BarTender® on ihanteellinen tulostusohjelmisto lähes mihin tahansa tulostustarpeeseen, aina etikettien tulostuksesta pakkausten merkintään ja vaativiin RFID-tunnisteiden tulostuksiin.

Keskustellaanko lisää?

Maailman johtavin etikettien suunnittelu- ja tulostuksenhallintaohjelmisto

Mikä on BarTender®?

BarTender® on maailman johtavin ratkaisu tulostuksen hallintaan. Se mahdollistaa erilaisten merkintöjen, kuten esimerkiksi viivakoodien ja QR-koodien, tuottamisen automaattisesti.
BarTender® taipuu hyvin erikokoisten yritysten tarpeisiin saumattomasti. Ohjelmistoa on mahdollista käyttää
  • “stand alone” -tyyppisesti ilman integraatoita,
  • ohjelmistona yhden toimipisteen tulostustarpeisiin, tai
  • keskitetyn tulostuksenhallinnan integroituna työkaluna.
BarTender® on Seagull Scientificin valmistama, Finn-ID on sertifioitu jakelija ja johtavin BarTender®-jälleenmyyjä Suomessa.

Aloittelijasta ammattilaisille

1.

Suoraviivainen käyttöliittymä nopeuttaa näyttävien tarrojen suunnittelua ja tulostusta. Ohjelmalla onnistuvat sekä perinteiset kollitarrat, että vaativammat laitekilvet.

2.

BarTender® skaalautuu pienyrittäjän keveistä tarpeista aina suurten yritysten järeisiin tarpeisiin eri ohjelmistoversioidensa avulla, eikä se tunne toimialarajoitteita.

3.

Eri toimipisteiden tulostustoimintaa voidaan automatisoida, valvoa ja hallinnoida keskitetysti, sillä BarTender® tukee käyttöoikeuspohjaista toimintaa.

4.

Jopa edullisin Starter -versio tukee datan noutamista ja mallintamista yksinkertaisista Excel-tai CSV-tiedostoista tarrojen tulostusta varten. BarTender® tukee töiden lokikirjausta, mallien salausta, ja sille on saatavilla mobiilisovellus.

5.

Muokkauksia on helppo tehdä jälkikäteen, sillä Finn-ID:n tulostusintegraatio mahdollistaa myös tarrapohjien muuttamisen vaivattomasti tarpeiden muuttuessa.

Valitse sopivin kokonaisuus

Neljä eri järjestelmäkokonaisuutta

Laajenna pakettiasi

Kattava BarTender® -palveluvalikoima ulottuvillasi

Pelkällä lisenssillä harvoin pääsee pitkälle, jonka vuoksi tarjoamme asiakkaillemme tukea sekä sen käyttöönotossa, että ylläpidossa.

  • BarTender®-lisenssit
  • BarTender®-käyttöönottokoulutuksen
  • BarTender®-asennuspalvelut
  • BarTender®-ylläpito
  • Asiakaskohtaisen BarTender®-etiketin suunnitteluapu
  • UUTUUS! BarTender® -valmennussarja ohjelmiston käytöstä!

Ota meihin yhteyttä

BarTender –tulostusohjelmiston UKK

Usein kysytyt kysymykset

Aiheeseen liittyvät sisällöt

BarTender® -valmennussarja | Näin saat kaiken irti BarTender®:sta – osa 1

Järjestimme ensimmäisen BarTender® -valmennuksen maaliskuun puolella, jossa kävimme läpi mm. etiketinsuunnittelua, tulostimen ja tulostuksenasetuksia sekä tulostettavan tarrakoon määritystä.

BarTender® -valmennussarja | Näin saat kaiken irti BarTender®:sta – osa 2

Järjestimme ensimmäisen BarTender® -valmennuksen maaliskuun 2023 puolella, jossa kävimme läpi mm. etiketinsuunnittelua, tulostimen ja tulostuksenasetuksia sekä tulostettavan tarrakoon määritystä.

Tulostimen valintaopas

Oletko ikinä miettinyt, kuinka valita sopiva tulostin yritykselle? Tuotteiden merkitseminen on kevyt ja pieni toimenpide, mutta sitäkin tärkeämpi vaihe logistiikan jakeluketjua. Jos tulostin hajoaa, voi se pahimmillaan olla kriittinen tuotannon pysäyttäjä,

Kiinnostuitko ratkaisuistamme? Ota meihin yhteyttä.

Puolitamme turhan työn

Haluatko soittaa suoraan myyjälle?

Myynnin yhteystiedot
Siirry takaisin sivun alkuun