RFID-käytettävyysselvitys

RFID-käytettävyysselvitys varmistaa, onko ratkaisu kohteeseen sopiva ja luo realistiset jatkotiedot järjestelmän kehitykselle.

Keskustellaanko lisää?

asiakaskohtainen mobiilijärjestelmä

Asiantuntijoiden suorittama

Käytettävyysselvitys auttaa investoinnissa

Finn-ID:n asiantuntijoiden suorittama RFID-käytettävyysselvitys antaa realistiset jatkotiedot järjestelmän kehitykselle, säästää virheinvestoinneilta sekä vapauttaa aikaa omaan ydinliiketoimintaan.

Yrityksenne investointipäätöstä helpottaa, kun voitte olla varma, että projekti on teknisesti toteutettavissa ja että liiketoiminnan luotettavuus on varmistettu myös kriittisissä sovelluksissa.

Joskus selvityksen tuloksena todetaan, ettei RFID sovellukaan prosesseihin suunnitelulla tavalla. Silloin autamme asiakasta löytämään parhaan mahdollisen vaihtoehtoisen ratkaisun!

Teemme myös muiden laitteiden kuten esim. kiinteiden lukijoiden käytettävyysselvityksiä. Kysy lisää myynnistämme!

RFID-käytettävyysselvitys

Lukuvarmuus

Finn-ID asiantuntijan tekemässä RFID-käytettävyysselvityksessä testataan luentavarmuus aidoissa olosuhteissa. Tällöin lukijan, lukijan asetusten, mahdollisen RFID-tulostimen, antennivaihtoehtojen ja lukuisten tunnistevaihtoehtojen muodostama kokonaisuus optimoidaan käyttötarkoitusta parhaiten vastaavaksi. Tavoitteena on löytää paras mahdollinen lukuvarmuus.

Tunnisteen oikeellisuus

Selvityksessä etsitään sovellukseen oikea tunniste ja tunnisteen paras asennuspaikka. Joskus RFID-käytettävyysselvitys voidaan tehdä myös Finn-ID:n tiloissa, mutta useimmiten oikea tieto saadaan vain siellä missä RFID-sovellusta aiotaan käyttää.

Haluatko live- tai virtuaaliesittelyn RFID:stä?

Vakuttaaksemme tunnistuksen eri osa-alueista, kuten RFID-teknologian toimivuudesta ja sen laajoista käyttöalueista, rakensimme uusiin toimitiloihimme Aikakone-showroomin.

Pääset käytännössä näkemään eri ratkaisuja niiden omassa toimintaympäristössä ja testaamaan laitteita!

Varaa aika: markkinointi@finn-id.fi

Finn-ID Aikakone

Kiinnostuitko ratkaisuistamme? Ota meihin yhteyttä.

Puolitamme turhan työn

Haluatko soittaa suoraan myyjälle?

Myynnin yhteystiedot
Siirry takaisin sivun alkuun