Laadukkaat tulostusmateriaalit

Laadukkaat tulostusmateriaalit merkintään. Tuotteen merkitseminen on suhteellisen pieni ja kevyt toimenpide, mutta sitäkin tärkeämpi osa logistiikan ketjua. Tarrat selkeyttävät tuotevirtaa logistiikassa, kuljetuksissa, asiakkaan ostotilanteessa ja muissa vastaavissa tilanteissa.

Ota yhteyttä

Tulostusmateriaalit

Tulostusmateriaalien kategoriat

Tarrat

Teetkö kollimerkintää, lähetysmerkintöjä, osoitetarroja tai muita logistiikkalappuja? Mitkä ovat oikeat laboratoriomerkintään liittyvät tarrat ja värinauhat? Voisitko siirtyä käyttämään taustapaperittomia tulosteita (ns. linerness) ? Meiltä kattava valikoima sekä synteettisiä tarroja että paperitarroja ja niihin toimivaksi testattuja parhaan laatuluokan värinauhoja.

Värinauhat

Värinauhat ovat lämpösiirtotulostuksen kulmakivi silloin, kun halutaan saada aikaan olosuhteita kestävä ja pitkäaikainen merkintä tarroille. Edustamme lukuisia laatumerkkejä ja tunnemme erilaisten materiaaliyhdistelmien toiminnan käytännössä. Varmistamme myös puolestasi oikean sopivuuden valitsemaasi kohdetulostimeen.

Potilasrannekkeet

Toimitamme laadukkaat tulostettavat potilasrannekkeet potilaan tunnistukseen. Saatavissa aikuisten rannekkeet, vauvarannekkeet ja RFID-rannekkeet.

Lataa tarran valintaopas

Saamme asiakaspalveluumme päivittäin kyselyitä tulostusmateriaalien valintaan liittyen. Kokosimme niiden pohjalta oppaan, joista on toivottavasti apua myös sinulle. Tutustu ja lue: Tarran valintaopas. 

Tarran valintaopas

Ota meihin yhteyttä, autamme mielellämme!

Tulostusmateriaalien tilauskanavaksi suosittelemme kauppa.finn-id.fi verkkokauppaamme.
Sieltä saat tilattua kätevästi tarrat suoraan ovelle muutamalla klikkauksella ja aina kun tarvitset lisää tarroja, kirjaudu palveluun ja
valitse vain ”toista tilaus”. Nopeaa ja helppoa!

Autamme sinut alkuun, jos et ole vielä aiemmin käyttänyt tätä ostoskanavaa. Mikäli sinulla herää kysymyksiä tai haluat lisätietoa, ota meihin yhteyttä niin autamme mielellämme!

Siirry takaisin sivun alkuun