Robotit

Innovatiiviset ja kustannustehokkaat robotiikkaratkaisut valtaavat logistiikkakeskuksia, ravintola- ja hotellialaa sekä sairaaloita!

Haluatko kuulla lisää?

Robotit Fetch-robotit

Robottien edut logistiikassa ja varastonhallinnassa

1.

Vähentää sisälogistiikan kustannuksia

Työ tehostuu, virheiden määrä vähenee ja yksinkertaiset sekä toistuvat työtehtävät voidaan antaa robottien toteutettavaksi, jolloin kustannukset pysyvät kilpailukykyisenä. Esimerkiksi usean eri tilauksien samanaikaiset kuljetukset pitkin varastoa sen päästä päähän ovat roboteille ominaisia työtehtäviä.

2.

Lievittää työvoimapulaa

Logistiikan ammattilaiset voidaan siirtää uuvuttavista ja toistuvista työtehtävistä tuottavampiin töihin. Robotti voi esimerkiksi tulla hyllyväleihin keräilijän luo, kertoa mitä tavaroita ja kuinka paljon se tarvitsee mihinkin lähetykseen ja mistä hyllypaikoista ne löytyvät. Samalla se pitää kirjaa inventaariosta.

3.

Logistiikan laatu paranee

Yhdessä muiden automatisoitujen sisälogistiikan prosessien ja ohjelmistojen kanssa koko logistiikkaketjun laatu paranee. Useat teknologiat, kuten viivakoodit, ovat saavuttaneet saturaatiopisteen eikä niillä luoda enää kilpailuetua. Ns. Neljännen tason robottiratkaisuilla toimintaa voidaan sen sijaan tehostaa merkittävästi!

Valikoimamme johtotähdet

Palvelurobotit

Palvelurobotit pystyvät vastaamaan työvoimapulaan mm. ravintola-, sairaala- sekä hotellialalla. Robotit kykenevät tekemään itsenäisesti töitä, jotka eivät vaadi inhimillisyyttä, kuten ruoka-annosten kuljetus keittiöstä asiakkaalle, huonepalvelu, lääkekuljetukset, opastukset sekä muut vastaavanlaiset. Erikoisuutena palvelurobotit pystyvät kommunikoimaan sekä kulkemaan itsenäisesti mm. hissillä kerroksien välillä.  

Palvelurobotit on helppo ottaa käyttöön jopa yhden päivän aikana! Palvelurobotit parantavat palvelutasoa sekä niiden avulla pystyt nostamaan palvelulupauksia. Esimerkiksi 24h huoneplavelut.

Tutustu palvelurobotteihin!

palvelurobotit

Valikoimamme johtotähdet

Logistiikka- ja mobiilirobotit

Ihmisten kanssa yhdessä työskentelevät logistiikka- ja mobiilirobotit tekevät mm. varasto- ja tuotantosiirrot, huolehtivat kierrätyksestä ja täydennyksistä, toteuttavat jatkuvaa laskentaa ja/tai inventointia ja tekevät muita yksinkertaisia, ihmisille puuduttavia ja toistuvia tehtäviä.

Helposti ulkoisiin järjestelmiin integroitavat logistiikka- ja mobiilirobotit on helppo ottaa käyttöön muutamassa työpäivässä, jolloin logistiikan laatu alkaa parantua välittömästi!

Tutustu logistiikka- ja mobiilirobottiin!

logistiikka- ja mobiilirobotti

Haluatko live- tai virtuaaliesittelyn roboteista?

Robotit ovat saapuneet meille showroomiin! Varaa aika, niin keskustellaan lisää roboteista ja tutustutaan heihin livenä.

Varaa aika: markkinointi@finn-id.fi

 

 

Finn-ID Aikakone

Ota yhteyttä kuullaksesi lisää!

Puolitamme turhan työn
Siirry takaisin sivun alkuun