28.06.2024

Tuoreet kasvot -sarjassamme Markku Kulju

Tuoreet kasvot -sarja saa jatkoa!

Tuoreet kasvot -sarja saa tänään pitkästä aikaa jatkoa! Tänään esittelyssä on myyntijohtajana toimiva Markku Kulju. Myynnin johto vahvistui viime vuoden lopussa, kun Markku aloitti myyntijohtajan pestissä. Ennen liittymistä Finn-ID:n tiimiin Markku on kulkenut pitkän matkan myynnin ja asiakkuuksien johtamisen saralla.

Mitä olet tehnyt ennen Finn-ID:lle tuloa?

”Olen tehnyt pitkän uran myynnin ja asiakkuuksien johtamisen parissa. Pisimmän pätkän olen viettänyt telekommunikaatioalalalla”, kertoo Markku.

”Vaikka maailma on kovasti muuttunut ja teknologiat kehittyneet, ovat B2B-myynnin perusasiat kuitenkin ennallaan. Asiakassuhteiden rakentaminen, asiakkaan tarpeiden ymmärtäminen sekä aktiivinen ja suunnitelmallinen työtapa ovat edelleen avainasemassa menestyksekkäässä myyntityössä”, Markku toteaa.

Uudessa roolissaan Finn-ID:llä Markku kertoo olevansa innoissaan muun muassa uuden toimialan omaksumisesta ja uusiin ihmisiin tutustumisesta. Hänen mielestään on myös palkitsevaa tuoda mukanaan tuoreita näkökulmia ja käytäntöjä, jotka voivat auttaa Finn-ID:tä kehittymään.

”Parasta on uuteen toimialaan ja ihmisiin tutustuminen sekä mahdollisuus tuoda uusia näkökulmia ja käytäntöjä Finn-ID:n myyntiin”, kertoo Markku.

Mitä tykkäät tehdä vapaa-ajalla?

Vapaa-ajallaan Markku nauttii urheilusta ja harrastaa aktiivisesti kuntoliikuntaa sekä golfia.

”Pyrin liikkumaan mahdollisimman paljon istumatyön vastapainoksi; lähinnä kuntoliikuntaa ja kesäisin paljon golfia”, Markku päättää.

Haluatko sinä olla osa turhan työn puolittajien tiimiä? Katso avoinna olevat työtehtävämme täältä! 

Siirry takaisin sivun alkuun