20.02.2023

Tuoreet kasvot -sarjassamme Jaakko Sivonen

Jaakko Sivonen

Tuoreet kasvot -sarjamme saa pitkästä aikaa jatkoa! Finn-ID:n digitiimi vahvistui jo viime syksynä, kun Jaakko Sivonen aloitti myyntiassistenttina. Jaakon omin sanoin ”hyvää kannattaa odottaa…😉 ” Myyntiassistenttina Jaakon työtehtäviin kuuluu mm. asiakasrekisterin päivittäminen ja ylläpito, vastaaminen asiakkaiden yhteydenottoihin puhelimitse/meilitse sekä myyjien avustaminen esimerkiksi tapaamisten sopimisen ja tarjousten luomisen muodossa.

Jaakko Sivonen

Ennen Finn-ID:lle tuloa Jaakko vietti edellisen vuoden intissä. ”Valmistuin lukiosta keväällä 2021, jonka jälkeen vietin vuoden intissä. Kotiutumisen jälkeen hengähdin muutaman kuukauden kotona, jonka jälkeen aloitin työt täällä Finn-ID:llä”, Jaakko taustoittaa aikaansa ennen Finn-ID:tä ja jatkaa: ”Aiempaa työkokemusta minulle on kertynyt mm. pienelektroniikan kokoonpanolinjastolta, nuorisotyöstä sekä toimiston avustavista tehtävistä.” 

Mistä tykkäät erityisen paljon uudessa työssäsi? ”Työ itsessään on antoisaa ja tykkään myydä tuotteita ja palveluita meidän asiakkaillemme, joista heille on oikeasti hyötyä. Pidän myös työn itsenäisyydestä, sillä saan aika pitkälti suunnitella työpäiväni itse, kunhan tarvittavat tehtävät tulevat hoidetuksi. Koen myös, että ehdotukseni ja ajatukseni tulevat kuulluksi, vaikkei minulla kilometrejä ole kerennyt liiemmin karttua”, Jaakko aloittaa ja jatkaa: ”Koen, että Finn-ID on yrityksenä juuri sopivan kokoinen, koska siellä työskennellessä näkee hyvin mitä eri organisaation osat puuhaavat. Tämä puolestaan antaa hyviä näkökulmia miettiessä tulevia opintosuuntauksia.”

Työ itsessään on antoisaa ja tykkään myydä tuotteita ja palveluita meidän asiakkaillemme, joista heille on oikeasti hyötyä. Pidän myös työn itsenäisyydestä, sillä saan aika pitkälti suunnitella työpäiväni itse, kunhan tarvittavat tehtävät tulevat hoidetuksi. Koen myös, että ehdotukseni ja ajatukseni tulevat kuulluksi, vaikkei minulla kilometrejä ole kerennyt liiemmin karttua.

Jaakko Sivonen, myyntiassistentti

Onko vielä noussut jotain opintosuuntausta ylitse muiden tai mitä haluaisit tulevaisuudessa opiskella? ”Etenkin tämän uuden työn myötä, myynti on kiinnostanut minua enenevässä määrin. Näillä näkymin minulla on tarkoitus hakea opiskelemaan kauppatieteitä”, Jaakko kertoo päättäväisenä.

Työlle vastapainona Jaakko viihtyy liikunnan ja ulkoilun parissa. ”Vapaa-ajalla lenkkeilen ja käyn ajoittain kuntosalilla. Viime kesänä heräsi myös kalastusinto ja olenkin löytänyt Finn-ID:ltä muutaman kalastuskaverin. Valitettavan usein kalareissut ovat kuitenkin päättyneet tyhjin käsin ja muutaman uistimen köyhempänä… Kesällä olisi myös tarkoitus päästä takaisin aiemmin moottoripyöräilyn pariin, joka jäi intin takia tauolle”, Jaakko kertoo.

Haluatko olla osa turhan työn puolittajien tiimiä? Katso avoinna olevat työtehtävämme täältä! 

Siirry takaisin sivun alkuun