Vainajatunnistus

ATTUNE Obduktio on vainajalogistiikan ratkaisu, joka identifioi vainajan 100 % varmuudella. Yhteistyössä obduktiopreparaattoreiden kanssa syntynyt sovellus kirjaa sähköiseen säilöön kaikki tärkeät vainajiin liittyvät tiedot.

Keskustellaanko lisää?

vainajantunnistus

Vältytään väärien vainajien luovuttamiselta

Mobiilikirjaukset vainajalogistiikkaan

ATTUNE Obduktion avulla vainajan tiedot luetaan mobiilisti järjestelmään, jolloin vainaja voidaan identifioida 100 % varmuudella eikä merkintä- tai tiedonkulkuvirheitä pääse käymään esim. käsittelijän vaihtuessa, sillä kaikki tieto on aina reaaliajassa luettavissa sähköisesti.

Ohjelmisto on rakennettu yhdessä KYS:in obduktiopreparaattoreiden kanssa, joilta saatiin ensikäden tieto siitä, mitä työssä tarvitaan.

vainajantunnistus

Ratkaisun suurimmat hyödyt

Kätevä mobiilisovellus

Mobiilisovelluksella hallinnoidaan näppärästi vainajien säilytystietoja. Sovellusta voidaan käyttää millä tahansa Android-laitteella aina puhelimesta PDA:han ja tablettiin, kunhan sillä on viivakoodinlukuominaisuus.

Tietojen luku viivakoodista

Vainajien tiedot ja säilytyspaikat luetaan helposti viivakoodista, joka minimoi virheet ja tarkistaa tietojen oikeellisuuden taustajärjestelmästä. Mikäli viivakoodilla ei tunnisteta vainajaa, tulostaa se rannekkeen tiedot suoraa sovelluksesta.

Tietojen automaattinen vienti

Tuplakirjanpidolta vältytään, kun mobiilisovellus syöttää tiedot suoraa taustajärjestelmään. Tiedot ovat ajantasalla ja oikeat koko ajan. Sovellus integroituu mm. QPati -toiminnanohjausjärjestelmän kanssa.

Tärkeimmät toiminnot

1.

Vainajan saapuminen

Vainaja kirjataan Obduktio-osastolle hänen saapuessaan.

2.

Vainajalistaus

Nähdään lista Obduktio-osaston vainajista.

3.

Säilytystietojen muutos

Voidaan tehdä ja nähdä säilytyspaikan muutos Obduktio-osastolla.

4.

Vainajan palautus

Vainaja voidaan kirjata näytettävänä olevaksi ja sieltä palautuneeksi.

5.

Vainajan luovutus

Pystytään kirjaamaan vainaja ulos Obduktio-osastolta.

Onnistunut asiakastarina

Siun sote ja KYS

Siun Soten Joensuun keskussairaalassa työskentelevää ylihoitaja Satu Rantalaa voi hyvin kutsua vainajalogistiikan epämiellyttävien tilanteiden eliminoivan ratkaisun ”äidiksi”.

Ennen vainajalogistiikan ratkaisua Finn-ID oli tuttu kumppani Rantalalle mm. laboratoriopuolen merkinnöistä. Yhdessä tällaisessa tapaamisessa Rantala päätti ottaa puheeksi sairaalan akuutin halun kehittää vainajalogistiikkaa virheettömämmäksi.

Hanke vainajalogistiikan kehittämiseksi lähti nopeasti liikkeelle. Rantalan ja KYS:in obduktiopreparaattoreiden sekä Finn-ID:n yhteistyössä syntyi ATTUNE Obduktion nimellä tunnettu ratkaisu, joka identifioi vainajan 100 % varmuudella. Ratkaisussa hyödynnetään TietoEVRYn ”QPati” patologian toiminnanohjausjärjestelmää.

Lue asiakastarina!

KYS Siun sote

Projektin vaiheet

”Yhden luukun taktiikalla” toimitamme kaiken tarvittavan – näin saat toimituksen sekä ripeästi että asiallisella hinnalla, kun turhia välikäsiä ei ole toimitusketjun missään vaiheessa.

  1. Kartoitus, eli keskustellaan etänä tarpeista ja/tai nähdään kohde ja ympäristö paikan päällä.
  2. Käyttöönottoprojekti pitää sisällään laitteiden asennuksen ja opastuksen järjestelmän käyttöön.
  3. Noin kuukauden jälkeen asennuksesta on hyvä aika jälkipalaverille. Tällöin kuulemme kokemuksistanne, ja voimme tarvittaessa tehdä hienosäätöjä.
  4. Yhteydenpito ja huolto jatkuu myös käyttöönoton jälkeen.

Laitteet toimitetaan teille esiasennettuna ja käyttövalmiina. Jokaiseen pakettiin kuuluu aina iskun- ja puhdistuksenkestävät käsipäätteet lisätarvikkeineen sekä ranneketulostin, mikäli sellaista ei vielä ole.

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Puolitamme turhan työn
Siirry takaisin sivun alkuun