Tulostimet ammattikäyttöön

Tulostimet ammattikäyttöön. Meiltä saat ammattimaista palvelua kun haluat varmistua merkintäjärjestelmien toimivuudesta tai tilata laitteelle parhaiten yhteensopivat tulostusmateriaalit, kuten värinauhat ja käyttötarkoitukseen parhaiten sopivat tarrat.

Ota yhteyttä

tulostimet ammattikäyttöön Finn-ID:ltä

Meiltä laadukkaat tulostimet ammattikäyttöön!

Tuotteiden merkitseminen on nykyään lähes rutiininomainen toimenpide, mutta varsin olennainen vaihe logistiikan jakeluketjua. Entä jos merkintä ei onnistukaan tai tulostin lakkaa toimimasta? Se on pahimmillaan kriittinen tuotannon pysäyttäjä, sillä nykyaikainen logistiikkaketju ei käsin kirjoitetuilla sutuilla toimi. Usein vähimmäisvaatimuksena on tietyn koodin ja standardin mukaiset merkinnät, joiden pitää yltää laadultaan tiettyyn luokkaan.

Ota yhteyttä

tulostimet ammattikäyttöön Finn-ID:ltä

Tulostimien sovellusalueet ja kategoriat

Teollisuustulostimet

 • Suuriin tulostusmääriin, tulostustarve > 1000 kpl tarraa viikossa
 • Logistiikka: Pakkausmerkinnät, arvokilpitarrat, osoitetarrat, kollitarrat, lavalaput
 • Tuotanto: Elektroniikkatuotannon merkinnät, kollilaput
 • Terveydenhuolto: Isojen määrien näytemerkinnät

Pöytätulostimet

 • Tulostustarve < 500 kpl tarraa viikossa
 • Logistiikka: Pienet matriisikoodit, kollilaput pienille yrityksille
 • Tuotanto: Pienet matriisikoodit ja muut vastaavat merkintätarpeet
 • Kauppa ja palvelut: Lähetysmerkinnät, pakkausmerkinnät
 • Terveydenhuolto: Laboratoriotarrat, veripussitarrat, koeputkitarrat, apuvälinemerkintätarrat

Kannettavat tulostimet

 • Terveydenhuolto: Mobiili näytteenottomerkintä
 • Pysäköinninvalvonta: Virhemaksulappujen tulostus
 • Kenttätyö: Kuittien tulostus
 • Trukkitulostus: Kollilaput suoraan trukista

Teollisuustulostimet

Teollisuustulostimet ovat vahvoja ja kestäviä tulostimia, jotka on suunniteltu erityisesti teollisuuden tarpeisiin. Ne soveltuvat suurten tulostusmäärien, kuten logistiikan ja terveydenhuollon tarpeisiin. Niiden pitkäikäisyys ja erilaiset lisävarusteet tekevät niistä ihanteellisia tuotannon merkintöihin ja elektroniikkatuotantoon.

 

Tutustu lisää

Teollisuustulostimet

Pöytätulostimet

Pöytätulostimet ovat käteviä ja kompakteja tulostimia, jotka sopivat pienempiin tulostustarpeisiin kaupan, logistiikan ja varaston käyttöön. Suosittelemme valitsemaan pöytätulostimen, mikäli tulostusmäärät eivät ole kovin suuria. Ne vievät vähän tilaa ja ovat hyvin kustannustehokas ja toimiva ratkaisu moneen tulostustarpeeseen.

Tutustu lisää

Pöytätulostimet

Kannettavat tulostimet

Kannettavat tulostimet ovat erinomaisia ratkaisuja kenttätyöhön ja liikkuvaan käyttöön, kuten pysäköinninvalvontaan tai mobiilinäytteenottoon terveydenhuollossa. Tee merkintä siellä missä työkin, ja vähennät virheen mahdollisuuksia sekä ylimääräistä siirtymistä paikasta toiseen.

Tutustu lisää

Kannettavat tulostimet

LISÄTIETOA

Tutki tarkemmin tulostukseen liittyvistä aiheista sivuiltamme

Tulostusmateriaalit

Teetkö kollimerkintää, lähetysmerkintöjä, osoitetarroja tai muita logistiikkalappuja? Mitkä ovat oikeat laboratoriomerkintään liittyvät tarrat ja värinauhat? Voisitko siirtyä käyttämään taustapaperittomia tulosteita (ns. linerness) ? Meiltä kattava valikoima sekä synteettisiä tarroja että paperitarroja ja niihin toimivaksi testattuja värinauhoja.

Tulostintarvikkeet

Tulostimen toimintaa ja käytettävyyttä voi laajentaa huomattavasti sopivilla lisävarusteilla, kuten leikkureilla ja automaattisilla taustapaperin kuorijoilla. Vaihtoehtoja on runsaasti ja suosittelemme keskustelemaan näistä asiantuntijoidemme kanssa.

BarTender-tulostusohjelmisto

BarTender® on mielestämme paras tulostusohjelmisto lähes mihin tahansa tulostustarpeeseen, aina etikettien tulostuksesta pakkausten merkintään ja vaativiin RFID-tunnisteiden tulostuksiin. Täysin automatisoitujen tulostusjärjestelmien teko onnistuu monipuolisten integrointityökalujen avulla. Finn-ID vuosikymmenien varrella kertynyt kokemus auttaa järjestelmäprojektien maaliin saattamisessa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Parhaimman mahdollisen tulostusratkaisun takaamiseksi, kysy meiltä kätevää pakettia, joka sisältää tulostimen huoltosopimuksella, tarrat, värinauhan ja mahdollisesti muut lisätarvikkeet kuten leikkurin.

Siirry takaisin sivun alkuun