Vuokralaitteet logistiikkaan

Vaihteleeko laitteiden tarve sesonkien ja kausivaihteluiden mukaan? Meiltä voit vuokrata huoletta tarvitsemasi laitteen kuukaudeksi tai pidemmäksikin ajaksi turvallisesti ilman sitoutumista!

Kysy vaihtoehdoista

Vuokralle vai omaksi

Milloin vuokralaite on hyvä vaihtoehto?

Vuokralaite on omistamista parempi vaihtoehto silloin, kun

  • Tarvitset lisää laitteita tarvepiikkeihin, kuten esimerkiksi tapahtumiin ja sesonkeihin
  • Tarvitset varalaitteen huollon ajaksi
  • Tilaamallasi laitteella on pitkä toimitusaika, mutta tarvitset tuotteen heti käyttöösi
  • Haluat vapauttaa investointivarasi muihin tarpeisiin

Psst! Jos vuokralaitteesi hajoaa, vaihdamme toimestamme sinulle uuden toimivan laitteen.

Tehokas vaihtoehto kaikin puolin

Miksi vuokrata laitteet?

Vuokralaitteet ajansäästö

Ajansäästö

Juuri oikeanlaisten mallien valitseminen, niiden asennus ja käyttöönotto sekä mahdolliset huollot vievät huomattavia määriä aikaa mikäli laitteen aikoo omistaa itse. Vuokralaitteen kanssa kaikesta tästä on huolehdittu puolestasi ja sopivien laitteiden valinnassa auttaa alan ammattilaiset vuosikymmenten kokemuksella.

Vuokralaitteet ekologisuus

Ekologisuus

Kiertotalous, yhteisomistajuus ja etenkin laitteiden vuokraaminen ovat jälleen nostaneet päätään! On huomattavasti viisaampaa vuokrata esimerkiksi tulostin tai maksupääte pop-up -myymälään kuin hankkia ne kokonaan itselle. Samasta huolletusta ja täyden palvelun laitteesta saa moni irti useita käyttökertoja, eikä jokaisen tarvitse hankkia omaa.

Vuokralaitteet kättely

Joustavuus

Voit sopia juuri sellaisen sopimuksen kuin tarpeesi vaatii! Mikäli tarve on vain kuukauden-kahden pop-upille tai puolen vuoden väliaikaiselle varastolle, onnistuu kumpi vain! Voit myös huoletta siirtää vuokralaitteen saman sopimuksen alla toimipisteestä toiseen, joka on etenkin syksyn messukauden aikana huomattava etu!

Sopimus sinulle sopivaksi

Jokainen vuokrauksemme sisältää sovitut laitteet, ohjelmistot ja se on muutettavissa ja peruutettavissa sovittujen ehtojen mukaisesti.

Vuokrasopimus sisältää huoltosopimuksen laitteelle, pois lukien tuottamukselliset vahingot. Jos laite rikkoutuu, toimimme palvelusopimuksen mukaisesti – yleensä laite huolletaan tai tilalle toimitetaan uusi laite.

Minimivuokra-aikamme on vähintään yksi kuukausi (30 päivää), mutta päättymispäivä on täysin valittavissasi! Vuokraamme laitteet myös toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella.

Vuokralaitteille asennamme Finn-ID:n standardivakioinnin sekä halutut ohjelmistot. Tulostimiin ja viivakoodinlukijoihin asennamme kaikki vuokrauksessa tarvitsemanne asetukset.

Miten vuokraus eroaa leasingistä?

Vuokraus eroaa leasingistä kirjainpidollisesti. Vuokraamisessa vastuu on vuokraajalla itsellään, kun taas leasingissä vastuut ovat aina asiakkaalla.

Vuokralaitteita ei lähtökohtaisesti voi lunastaa, kun taas leasingissä on usein lunastusarvo.

Kiinnostavatko vuokralaitteet? Ota yhteyttä!

Puolitamme turhan työn
Siirry takaisin sivun alkuun