Rekrytointi

001 Finn-ID 2-2022 LOW RES_copy

Arvomme ja kulttuurimme

Olemme ylpeitä arvoistamme. Teemme unelmiemme eteen rohkeasti töitä, tuotamme innostavia asiakaskokemuksia ja yritämme tehdä joka päivästä paremman. Positiivinen asenne ja tekemisen meininki kantaa pitkälle. Koemme tärkeäksi myös avun tarjoamisen kollegalle ja aidosti läsnäolemisen.

Olemme koonneet toimintatapamme ja arvomme ”Finn-ID:n OnePageriin.”

Alla olevalla videolla pääset tutustumaan tarkemmin meihin Turhan Työn Puolittajiin tarkemmin!

Finn-ID onepager Linda Saukko-Rauta Redanredan

Oletko sinä seuraava Turhan Työn Puolittaja?

Avoimet työpaikkamme

Tarjoamme sinulle

1.

Aikaa itsensä kehittämiseen

Tarjoamme työntekijöillemme vuodessa vähintään kolme työpäivää keskittyä itsensä kehittämiseen. Lisäksi järjestämme säännöllisesti koko henkilöstölle Finn-ID Growth Academy -koulutuksia.

2.

Työhyvinvointi

Finn-ID pitää työntekijöidensä hyvinvoinnista huolta laadukkaalla ja ennaltaehkäisevällä, yksityisellä Heltti Oy:n työterveyshuollolla. Työntekijät tavoittavat oman nimetyn työterveystiimin MyHeltin kautta ja yli 80 toimipisteessä läpi Suomen.

3.

50/50-lomasääntö

Meillä välittäminen on tärkeä arvo ja tiedämme, että uudetkin työntekijät kaipaavat aikaa palautumiseen – siksi meillä saat ensimmäisen vuoden aikana mahdollisuuden täyteen lomaan 50:50 periaatteella.

4.

Huvitoimikunta

Huvitoimikunta järjestää henkilöstölle afterworkkeja sekä muita virkistäytymistilaisuuksia.

5.

Saariselän lomamökki

Lähde pohjoiseen ja nappaa aktiviteettiloman tukikohdaksi Saariselän lomamökki.

6.

Lounasetu

Mahat täyteen edullisemmin lounasedun ja lounasseteleiden muodossa. Toimitiloissamme on laadukas lounasruokala, johon lounassetelit käyvät!

7.

Uudet toimitilat

Suosimme etätyöskentelyä, mutta halutessasi voit myös työskennellä uusissa toimitiloissamme, joka sijaitsee loistavalla sijainnilla Kehä III ja Hämeenlinnantien risteyksessä Vantaalla.

Koetko kuuluvasi joukkoomme?

Mikäli tunnet kuuluvasi joukkoomme, eikä mieleistäsi avoinna olevaa työpaikkaa ole listattu yllä, laita meille avoin hakemus tulemaan.

Uusien työmahdollisuuksien avautuessa käymme ne ensimmäisenä läpi! Mikäli tunnistat itsessäsi halua olla yksi meistä, ota meihin yhteyttä!

Siirry takaisin sivun alkuun