Tutustu johtoryhmäämme

Janne Pyrrö, toimitusjohtaja

Asiakkaiden ja henkilöstön kasvutarinoista innostuva toimitusjohtaja Janne on Finn-ID:n moottori ja energinen monitoimimies, jonka intohimona on liikkua kovalla sykkeellä ja katsella maailmaa välillä myös pilvien yltä lentoharrastuksen innoittamana.

”Asiakkaiden tarpeiden haasteet ja toiminnan kehittäminen ovat suurimpia intohimojani. Aina emme toiminnassamme onnistu ja niissä tapauksessa haluan, että olet minuun yhteydessä, hän kommentoi.”

Tutustu Jannen hostaama turhan työn puolittajat -podcastiin!

09 3510 1331 / janne.pyrro@finn-id.fi

 

 

Janne Pyrrö, toimitusjohtaja

Kari Hänninen, teknologiajohtaja

Kari on pitkän linjan ammattilainen ja pitää ohjenuoranaan sitä, että ratkaisujemme täytyy olla ihmisen kokoisia ja ihmistä palvelevia. Hänen mukaansa teknologia tarjoaa luonnostaan uteliaalle loputtomasti uusia elämyksiä. – En silti pidä sitä itseisarvona vaan teknologia on tärkeää vain niiltä osin kuin se palvelee meitä aidosti ja vapauttaa aikaamme hyvän tekemiseen, hän toteaa.

”Meillä arvostetaan työntekijöitämme ja annetaan aito mahdollisuus kasvaa sekä ihmisenä, että ammattilaisena. Uskomme että se kasvattaa samalla myös asiakkaan kokemaa arvoa ja johtaa pitkiin kumppanuuksiin. Olen itse tästä elävä esimerkki; minulla on ollut etu kasvaa suorittavasta työstä ja ottaa vastaan yhä vaativampia ammatillisia haasteita. En ole kohdannut matkan varrella politikointia, kikkailua tai selkään puukottamista. Sellainen ei kuulu yrityksemme kulttuuriin, hän päättää.”

09 3510 1428 / kari.hanninen@finn-id.fi

Kari Hänninen, teknologiajohtaja

Mika Veijalainen, kulttuuri- ja tuotantojohtaja CCO / COO

Mika toimii Finn-ID:n kulttuuri- ja tuotantojohtajana. Hän on innostunut kaikesta, mutta erityisesti asiakaskokemuksen maksimoimisesta. Myös uudet teknologiat, sovellukset ja autourheilu saavat hänen sydämensä pakahtumaan onnesta.

09 3510 1401 / mika.veijalainen@finn-id.fi

Mika Veijalainen, kulttuuri- ja tuotantojohtaja CCO / COO

Olli Oka, kehityspäällikkö

Olli Oka toimii Finn-ID:n kehityspäällikkönä. Ollilla on pitkä kokemus tuotannon ja logistiikan prosessien suunnittelusta, sekä kehittämisestä. Palvelun laatu ja prosessinkehitys on lähellä hänen sydäntänsä. Tavoitteena innostaa ympärillä olevat ihmiset jatkuvaan parantamiseen ja turhan työn minimointiin.

09 3510 1441 / olli.oka@finn-id.fi

Olli Oka, kehityspäällikkö
Siirry takaisin sivun alkuun