Tutustu johtoryhmäämme

Janne Pyrrö, toimitusjohtaja


Janne Pyrrö, toimitusjohtaja Finn-ID Oy

Asiakkaiden ja henkilöstön kasvutarinoista innostuva toimitusjohtaja Janne on Finn-ID:n moottori ja energinen monitoimimies, jonka intohimona on liikkua kovalla sykkeellä ja katsella maailmaa välillä myös pilvien yltä lentoharrastuksen innoittamana.

- Asiakkaiden tarpeiden haasteet ja toiminnan kehittäminen ovat suurimpia intohimojani. Aina emme toiminnassamme onnistu ja niissä tapauksessa haluan, että olet minuun yhteydessä, hän kommentoi.

Jannen Podcast 3L-Learnership

09 3510 1331 / e-postia Jannelle

Ps. Osana uusien verkkosivujemme markkinointia toteutimme Real-time information for every business -mainosvideon. Videossa saatat nähdä tuttuja naamoja - kurkista videomme tästä!

Kari Hänninen, teknologiajohtaja

Kari Hänninen, teknologiajohtaja Finn-ID Oy

Kari on pitkän linjan ammattilainen ja pitää ohjenuoranaan sitä, että ratkaisujemme täytyy olla ihmisen kokoisia ja ihmistä palvelevia. Hänen mukaansa teknologia tarjoaa luonnostaan uteliaalle loputtomasti uusia elämyksiä. - En silti pidä sitä itseisarvona vaan teknologia on tärkeää vain niiltä osin kuin se palvelee meitä aidosti ja vapauttaa aikaamme hyvän tekemiseen, hän toteaa.

- Meillä arvostetaan työntekijöitämme ja annetaan aito mahdollisuus kasvaa sekä ihmisenä, että ammattilaisena. Uskomme että se kasvattaa samalla myös asiakkaan kokemaa arvoa ja johtaa pitkiin kumppanuuksiin. Olen itse tästä elävä esimerkki; minulla on ollut etu kasvaa suorittavasta työstä ja ottaa vastaan yhä vaativampia ammatillisia haasteita. En ole kohdannut matkan varrella politikointia, kikkailua tai selkään puukottamista. Sellainen ei kuulu yrityksemme kulttuuriin, hän päättää.

09 3510 1428 / e-postia Karille

 

Markku Lento, liiketoimintajohtaja

 09 3510 1345 / e-postia Markulle

 

 

Mika Veijalainen, kulttuuri- ja tuotantojohtaja
CCO / COO

Mika Veijalainen, palvelupäällikkö Finn-ID Oy

Mika toimii Finn-ID:n palvelupäällikkönä. Hän on innostunut kaikesta, mutta erityisesti asiakaskokemuksen maksimoimisesta. Myös uudet teknologiat, sovellukset ja autourheilu saavat hänen sydämensä pakahtumaan onnesta.

09 3510 1401 / e-postia Mikalle

Voimmeko olla avuksi?