Mobiililaitteiden etähallinta – SOTI MobiControl

SOTI MobiControl tekee yritysten käsipäätteiden ja muiden laitteiden mobiilihallinnasta (EMM) helpompaa.

SOTI

Laitteet nopeasti kuntoon

Laitteidenhallinta täysin etänä

SOTI MobiControlin avulla laitteita voidaan hallita kaikissa muodoissaan ja kaikilla käyttöjärjestelmillä turvallisesti, koko niiden elinkaaren ajan.

Tämä on välttämätön työkalu mobiililaitteiden häiriöiden selvitykseen, sovellusten jakeluun ja tietoturvapäivityksiin sekä muihin ylläpitotarpeisiin! Käyttöoikeus on laitekohtainen.

Vahvuudet puhuvat puolestaan

SOTI MobiControl on alan johtotähti

Yleinen käyttöjärjestelmätuki (OS)

SOTI MobiControl toimii monien laitteiden, muotojen ja käyttöjärjestelmien kanssa, mukaan lukien Google Android, Apple iOS, macOS, Microsoft Windows Mobile/CE ja Linux. Tämä mahdollistaa organisaatioiden käyttää mitä tahansa laitetta missä tahansa kapasiteetissa parhaiten soveltuvalla tavalla.

Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä (UI)

SOTI MobiControlin käyttöliittymä on houkutteleva, käyttäjäystävällinen ja intuitiivinen, kuten muidenkin SOTI-perheen tuotteiden. Sen avulla käyttömukavuus kasvaa ja esimerkiksi uusien työntekijöiden perehdytys on huomattavasti nopeampaa, sillä heidän ei tarvitse käyttää aikaa monimutkaisen käyttöliittymän opetteluun.

Android Enterprisen suositeltu tuote (AER)

SOTI MobiControl täyttää kaikki Android-laitteissa käytettävissä olevat edistykselliset hallintatoiminnot (työprofiilin hallinta, koko laitteen hallinta, omistettu laitteen hallinta), mikä mahdollistaa joustavat laiteasennukset ja varmistaa, että työntekijät ovat menestyksekkäästi valmiina käyttämään laitteita.

Puolestaan puhuvat ominaisuudet

1.

Joustavuus käyttöönotossa

Ohjelma voidaan ottaa käyttöön paikallisesti tai pilvessä Microsoft Azuren tai AWS:n kautta, mikä antaa mahdollisuuden. On-Premise on myös mahdollista asentaa.

2.

Periytyvät toiminnot organisaatiorakenteessa

SOTI MobiControl mahdollistaa ryhmien ja aliryhmien helpon luomisen yksinkertaisen visuaalisen käyttöliittymän avulla. Helpon dragn-drop toiminnon avulla laitteet voivat nopeasti periytyä profiileista, policyt ja/tai säännöistä sekunneissa ilman uudelleenrekisteröintiä /asennusta.

3.

Säädellyt georajaukset

Georajauksien avulla voidaan tehdä esim. sääntöjä millä alueella laitteet toimivat ja niiden poistuessa alueelta erilaisia ilmoituksia / laitteen käyttökelvottomuus voidaan toteuttaa.

4.

Tiedostojen jakaminen

SOTI MobiControlissa on kaksi kätevää vaihtoehtoa tiedostojen jakamiseen eri alustoilla: File Exchange ja Package Deployment.

5.

Tietojen kerääminen

SOTI MobiControl tukee tietojen keräämistä (Data Collection), joka on ratkaisevan tärkeää päivittäisille toiminnoille ja tukee laitteiden hallintaa.

6.

Tehokas laitteen paikannus

SOTI MobiControl seuraa laitteiden reaaliaikaista sisä- ja ulkotilapaikannusta. Voit luoda policyja, jotka hallitsevat laitteen tietoja ja toimintoja sen sijainnin perusteella, auttaen löytämään hukkuneet laitteet ja estämään tietojen vuotamisen kadonneilta tai varastetuilta laitteilta.

7.

Alustojen ja päätelaitteiden tuki

SOTI MobiControl toimii monien laitteiden ja käyttöjärjestelmien kanssa, mm. Google Android, Apple iOS, macOS, Microsoft Windows Mobile/CE ja Linux. Tämä mahdollistaa organisaatioiden asentaa minkä tahansa laitteen mihin tahansa paikkaan ja kapasiteettiin, jotta se vastaisi parhaiten heidän tarpeitaan.

8.

Laitteen nopeuden hallinta

SOTI MobiControl voi lukita laitteen, kun se liikkuu määritellyn nopeuden yläpuolella, varmistaen, että laitteeseen ei voida päästä käsiksi liikkeessä ollessa. Tämä suojaa työntekijöitä, yleisöä, omaisuutta ja organisaatiota häiriintyneen ajon aiheuttamilta tapahtumilta.

9.

Laitteiden täysi etähallinta

Ratkaisu mahdollistaa IT-järjestelmänvalvojien nopean ja helpon etähallinnan (remote control, RC) laitteeseen, riippumatta laitteesta ja käyttöjärjestelmästä, jotta voidaan helposti ratkaista laiteongelmia etänä.

10.

JavaScript-tuki

SOTI MobiControl tukee JavaScriptiä, mikä mahdollistaa kriittisten laite-toimintojen, kuten ajastamisen ja toimintojen käynnistämisen laitteissa, datan eristämisen ja sen siirtämisen palvelimelle.

11.

Sovellusten jako massana

SOTI MobiControl voi nopeasti jakaa useita sovelluksia useisiin laitteisiin tai laiteryhmiin kerralla. Sovellukset voidaan jakaa erissä ylläpitämään työntekijöiden tuottavuutta.

Jopa 80 % häiriöistä voidaan ratkaista etänä

SOTI:n tutkimusten mukaan n. 80% häiriöistä mitkä muuten päätyisivät huoltoon, voidaan ratkaista etäteitse!

Näet oheiselta videolta SOTI MobiControlin täydessä työn touhussa ja kuulet lisää sen ominaisuuksista.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Puolitamme turhan työn
Siirry takaisin sivun alkuun