Tehosta tuotantoa ratkaisujemme avulla!

Yrityksen keskitetyt tietojärjestelmät ovat olemassa syystä – tavoitteena on luonnollisesti se, että ajantasaiset tiedot näkyvät samasta paikasta kaikille eri puolilla organisaatiota aina tuotannosta myyjille ja asiakaspalveluun.

Keskustellaanko lisää?

Case: Novart Oy

Puolitetaan hukka ja riskit

Tuotannon kirjausten virheiden määrä vähenee

Monessa yrityksessä tietoja kirjataan moneen kertaan: ensin joku kirjaa tiedon paperille, josta hän (tai joku toinen työntekijä) kirjoittaa saman tiedon järjestelmään, jotta se olisi muidenkin käytettävissä.

Tämä asia voi vaikuttaa ensisilmäyksellä mitättömältä, mutta siitä kertyy lopulta yllättävän paljon hukkaa – ja se synnyttää muita riskejä. Jokainen kerta, kun tietoja kirjataan mihin tahansa (paperille tai järjestelmään) on yksi mahdollisuus lisää tehdä virhe. Mitä useammin näitä virheen mahdollisuuksia on, sitä enemmän virheitä vääjäämättä tapahtuu.

Asiakkaamme hyödyntävät kehittämiämme järjestelmiä mm. tuotannon materiaalivarastojen hallinnassa ja erilaisissa tiedonkeruun tarpeissa. Tuotteiden helppo merkintä ja tunnistaminen jopa automaattisesti tuotannon eri vaiheissa helpottaa ja nopeuttaa tuotannon prosesseja.

Tuotannon tehostamiseen meillä on useita eri ratkaisumalleja!

ATTUNE Task

Tehostuneen tuotannon hyödyt

1.

Tiedot tallentuvat sähköisesti

Sähköinen tallennus tarjoaa aiempaa tarkempaa informaatiota, nopeuttaa tiedonkulkua ja toimintaa sekä helpottaa dokumenttien ajantasaista seurantaa.

2.

Tietoa voi jatkojalostaa

Tulevaisuuden ennustamisesta esim. työvoiman tarpeen ja varaston kapasiteetin osalta tulee entistä helpompaa, kun tietoja voi käsitellä sähköisesti.

3.

Jäljitettävyys paranee

Kaiken tiedon aina tilausnumerosta sen hyllypaikkaan ja lähetystunnukseen ollessa sähköisesti merkitty, voidaan esim. paketit jäljittää kertaheitolla.

4.

Inhimilliset virheet vähenevät

Kun esimerkiksi erä- tai tuotekooditiedot on kirjattu sähköisesti, ei inhimillisiä kirjoitusvirheitä pääse syntymään!

5.

Työsuunnittelu helpottuu

Kun varaston kapasiteetin ja liikenteen määrä on ennustettavissa, voidaan myös työntekijöiden määrä suunnitella tehokkaammin.

Ratkaisumme tuotannon haasteisiin

ATTUNE Logi

ATTUNE Logi on monipuolinen ja kevyt ohjelmisto tuotannon erilaisiin tiedonkeruutarpeisiin.

Ohjelmisto on hyödynnettävissä monipuolisesti esimerkiksi tuotannon kirjauksissa, varastonhallinnassa (mm. inventointi, materiaalinhallinta), jakelutoiminnoissa sekä kenttätyössä myyntiedustajilla ja huoltomiehillä.

Lue lisää Attune Logi:sta

ATTUNE Logi
Kontiotuote oy logo

Attune Logi on erittäin helppokäyttöinen

Finn-ID:n suosittelema ohjelmisto on erittäin helppokäyttöinen. Päätteen osalta plussaa on ergonominen muotoilu ja pienikokoisena se kulkee helposti mukana. Myös päätteen taustavalaistu, värillinen kosketusnäyttö helpottaa käyttöä. Tärkeintä on kuitenkin luentavarmuus. Se estää inhimillisten virheiden tapahtumisen tuotanto- ja pakkausvaiheissa. Hyvän laadun tuottaminen tuotannossa näkyy asiakkaille entistä parempana kokonaislaatuna ja palveluna.

Eero Lauhikari

Tuotantopäällikkö, Kontiotuote Oy

Apua tuotannon prosesseihin? Ota meihin yhteyttä.

Puolitamme turhan työn
Siirry takaisin sivun alkuun