Logistiikan digitalisoinnin suunnannäyttäjä

Palvelulupauksenamme on puolittaa asiakkaidemme turha työ nerokkailla digitaalisilla ratkaisuilla ja tuottaa sitä kautta heille sujuvampi ja iloisempi arki sekä entistä tyytyväisemmät asiakkaat. 

Erityisesti RAIN RFID -teknologiaan pohjautuvien ratkaisujen toteuttamisessa olemme Suomen johtavimpia toimijoita. Kerromme mielellämme lisää, ota rohkeasti yhteyttä!

Olemme onnellisia ja ylpeitä siitä, että saamme rakentaa Suomeen entistä parempia työpaikkoja - yhdessä asiakasyritystemme kanssa.

Katso video: Millaisia ovat Turhan Työn Puolittajat?

Faktoja

  • Kokemuksemme auttaa sinua onnistumaan Olemme toimineet alalla jo reilut 30-vuotta
  • Meihin luotetaan + 8000 asiakasta on luottanut vuosien saatossa projektinsa meille
  • Ketterän kokoinen kumppani 50 osaavaa ja innostunutta asiantuntijaa valmiina palvelukseen
  • Syvällinen ymmärrys asiakkaan tarpeista 80 vaativaa järjestelmätoimitusta vuodessa

Mukana ammattilaisten arjessa

Kaipaatteko uusia näkökulmia organisaationne työnohjaukseen tai logistiikkaan? Tai luotettavaa ja virheetöntä tietoa, joka soljuu reaaliaikaisena läpi organisaation? 

Työnohjauksen ja logistiikan digitalisoijana sekä mobiilisovellusten osaajana meillä on palava halu rakentaa Suomeen entistä parempia työpaikkoja - yhdessä asiakasyritystemme kanssa. Mitäpä siis, jos pyydätte meidät visiitille? Me tulemme nopeallakin varoitusajalla!

Kannattaa tutustua myös asiakastarinoihimme. Ne ovat tositarinoita elävästä elämästä ja esimerkkejä siitä, miten joskus hyvin pienilläkin muutoksilla on saatu aikaan isoja asioita.

Lue onnellisia asiakastarinoitamme

Verkkokauppa

Verkkokauppamme palvelee 24/7 ja tarjoaa monipuolisen valikoiman laadukkaita tuotteita. Sieltä löydät mm. ammattikäyttöön tarkoitetut käsipäätteet, tulostimet, viivakoodilukijat, värinauhat, tarrat ja materiaalit.  


Finn-ID uutisista hyvää päivää!

Mukavaa, että olet tullut verkkosivuillemme! Finn-ID:n aiemmin ilmestyneistä uutislehdistä löydät näkökulmia logistiikan työtapoihin ja -menetelmiin ja koosteen toteuttamiimme ratkaisuihin mm. kaupan, teollisuuden, terveydenhuollon, koulutuksen, kuljetuksen sekä eri palvelusektoreiden aloihin liittyen. 

Lue aiemmin ilmestyneitä numeroita ja tutustu ajankohtaiseen opastarjontaamme!

Antoisia lukuhetkiä toivottaen,

Petra Vaisalo
brand manager