Logistiikan digitalisoinnin suunnannäyttäjä

Vuonna 1986 perustettu Finn-ID Oy on alan markkinajohtaja ja vahvana osaajana tunnustettu luottokumppani. Yhtiömme liikevaihto on noin yhdeksän miljoonaa euroa ja palveluksessamme työskentelee 50 alan innokasta ammattilaista.

Visiomme kuuluu seuraavasti: "Innovatiivinen tiedon ja tapahtuman sillanrakentaja". Tarjoamme asiakkaillemme työnohjaukseen ja logistiikkaan ratkaisuja, joilla lisätään läpinäkyvyyttä, luotettavuutta ja tuottavuutta. Erityisen iloisia olemme siitä, että uudet työtavat ja -menetelmät helpottavat konkreettisesti asiakkaidemme arkea ja tuovat iloa joka päiväiseen tekemiseen.

Olemme onnellisia ja ylpeitä siitä, että saamme rakentaa Suomeen entistä parempia työpaikkoja - yhdessä asiakasyritystemme kanssa.

Kurkista myös videomme "Tiedon takana".

 

Faktoja

  • Kokemuksemme auttaa sinua onnistumaan Olemme toimineet alalla jo reilut 30-vuotta
  • Meihin luotetaan + 8000 asiakasta on luottanut vuosien saatossa projektinsa meille
  • Ketterän kokoinen kumppani 50 osaavaa ja innostunutta asiantuntijaa valmiina palvelukseen
  • Syvällinen ymmärrys asiakkaan tarpeista 80 vaativaa järjestelmätoimitusta vuodessa

Mukana ammattilaisten arjessa

Kaipaatteko uusia näkökulmia organisaationne työnohjaukseen tai logistiikkaan? Tai luotettavaa ja virheetöntä tietoa, joka soljuu reaaliaikaisena läpi organisaation? 

Työnohjauksen ja logistiikan digitalisoijana sekä mobiilisovellusten osaajana meillä on palava halu rakentaa Suomeen entistä parempia työpaikkoja - yhdessä asiakasyritystemme kanssa. Mitäpä siis, jos pyydätte meidät visiitille? Me tulemme nopeallakin varoitusajalla!

Kannattaa tutustua myös asiakastarinoihimme. Ne ovat tositarinoita elävästä elämästä ja esimerkkejä siitä, miten joskus hyvin pienilläkin muutoksilla on saatu aikaan isoja asioita.

Lue onnellisia asiakastarinoitamme

Kiinnostaako kumppanuus?

Lähes 30-vuotisen historiamme aikana olemme luoneet toimivat, kestävät ja luottamukselliset suhteet lukuisiin järjestelmätoimittajiin ja teknologiakumppaneihin. Mikäli yhteistyö kiinnostaa, ota meihin yhteyttä. Sovitaan tapaaminen ja pohditaan yhteistyön mahdollisuuksia. Tavoitteena mahdollistaa yhteisille asiakkaillemme entistäkin toimivammat ratkaisut.

Ota yhteyttä

Finn-ID uutisista hyvää päivää!

Mukavaa, että olet tullut verkkosivuillemme! Finn-ID:n uutislehti on täynnä raikkaita näkökulmia logistiikan työtapoihin ja -menetelmiin ja esittelee toteuttamiamme ratkaisuja mm. kaupan, teollisuuden, terveydenhuollon, koulutuksen, kuljetuksen sekä eri palvelusektoreiden aloihin liittyen. 

Lue aiemmin ilmestyneitä numeroita ja tutustu myös opastarjontaamme!

Antoisia lukuhetkiä toivottaen,

Petra Vaisalo
brand manager