08.12.2021

Tuoreet kasvot -sarjassamme Mikael Saloheimo

Tuoreet kasvot -sarjassamme hetki sitten digimyynnissä aloittanut Mikael Saloheimo. Digimyyjänä Mikaelin työnkuvaan kuuluu mm. aktiivinen myyntityö verkossa, asiakasyhteydenottojen hoitaminen myyntiprosessin mukaan sekä myyntiaineiston kehittäminen yhdessä digitiimin kanssa.

Mikael Saloheimo

Ennen Finn-ID:lle tuloa Mikaelilla on kertynyt kokemusta mm. IT-alan asiantuntijatehtävistä: ”Olen toiminut pääasiassa IT-alalla mm. teknisenä asiantuntijana, tietoturvapuolen palvelupäällikkönä, mutta opiskeluaikana jopa sinfoniaorkesterin viulistina”, Mikael avaa taustaansa.

Mistä tykkäät erityisen paljon uudessa työssäsi? ”Finn-ID:läisenä on helppoa ottaa yhteyttä asiakkaisiin, sillä yrityksellä on hyvä maine”, hän kertoo ja jatkaa: ”Kollegoiden välinen yhteistyö sujuu hyvin, koska yhdessä tekemistä on paljon ilman sisäisen kilpailun tunnetta”. Yhdessä onkin yksi Finn-ID:n arvoista.

On mukavaa, että itsekin sain mahdollisuuden liittyä Turhan työn puolittajiin tekemään ja oppimaan uusia, kiinnostavia asioita!

Mikael Saloheimo, digimyyjä

Mikaelille on tullut tutuksi Finn-ID:n välittämiseen perustuva työkulttuuri, jossa annetaan vastuuta työntekijän oman kantokyvyn mukaan: ”Erityisen hienoa on se, että työntekijöistä halutaan etsiä heidän persoonallisia vahvuuksiansa ja käyttää heidän potentiaaliaan hyödyksi”, hän jatkaa.

Perheenisänä Mikael touhuaa päivittäin kaikenlaista lastensa kanssa, mutta harrastuksiin kuuluu tennis ja sähly. ”Nautin myös pienistä remontti- ja rakennustöistä, missä voin nähdä oman kädenjäljen”, hän lisää.

Hänen lempisitaattinsa on: ”Kohtele muita sillä tavalla, kuten itse haluaisit tulla kohdelluksi.” Entä terveiset lukijoille? ”Pidetään hyvää henkeä yllä niin on mukavaa tehdä töitä. Lisäksi asiakkaat ja kumppanit voivat tuntea luottavansa meihin.” Lopuksi Mikael vielä täydentää: ”On mukavaa, että itsekin sain mahdollisuuden liittyä Turhan työn puolittajiin tekemään ja oppimaan uusia, kiinnostavia asioita!”

Haluatko olla osa turhan työn puolittajien tiimiä? Katso avoinna olevat työtehtävämme täältä! 

Siirry takaisin sivun alkuun