25.07.2023

Tuoreet kasvot -sarjassamme Toni Nurmi

Tuoreet kasvot -sarja jatkuu jälleen! Tänään esittelyssä ohjelmistokehittäjä Toni Nurmi. Softatiimi vahvistui jo alkuvuodesta, kun Toni aloitti opintoharjoittelun meillä. Toni valmistui HAMK:sta tradenomiksi kevään aikana.😎

Mitä olet tehnyt ennen Finn-ID:lle tuloa? ”Ennen Finn-ID:n remmiin liittymistä opiskelin HAMK:ssa tradenomiksi ja työskentelin erilaisissa varastoissa Tampereella.”

Mistä tykkäät erityisen paljon uudessa työssäsi?

”Uudessa työssä ehdottomasti parhaat asiat ovat tulevaisuuden mahdollisuudet, äärimmäisen hyvä työympäristö ja etätyömahdollisuudet!”

Uudessa työssä ehdottomasti parhaat asiat ovat tulevaisuuden mahdollisuudet, äärimmäisen hyvä työympäristö ja etätyömahdollisuudet!

Toni Nurmi

Vapaa-aika Tonilla kuluu suurimmaksi osaksi musiikkia tehden. Pääasiallisesti Toni tekee musiikkia omaksi viihteeksi, mutta kertoo: ”Joskus saattaa löytyä joku, joka on kiinnostunut ostamaan biisejä, joten harrastuksesta voi saada pientä lisätienestiäkin kerran tai kaksi vuodessa.”

Onko sinulla jotain mottoa tai quotea, joka erityisesti sopii suuhusi tai elämän asenteeseen? ”Elämänasenteenani olen pyrkinyt noudattamaan sanontoa ”Kohtele muita niin kuin toivoisit itseäsi kohdeltavan”. Se on tuntunut toimivan ihan hyvin tähän asti.” 

Muuta, jota haluaisit kertoa esittelyssä? Esim. terveiset lukijoille. ”Niille lukijoille, jotka jaksoivat lukea tänne asti: Kiitos mielenkiinnosta😉.

Haluatko olla osa turhan työn puolittajien tiimiä? Katso avoinna olevat työtehtävämme täältä! 

Siirry takaisin sivun alkuun