17.08.2023

Tuoreet kasvot -sarjassamme Jonna Palokankare

Tuoreet kasvot -sarja jatkuu jälleen! Tänään esittelyssä markkinoija ja myyntiassistentti Jonna Palokankare. Jonna on viimeisen vuoden tradenomiopiskelija. ”Teen töitä opintojen ohella ja nyt syksyllä tavoitteena on tehdä viimeiset kurssit, jotta keväällä pystyn aloittamaan opinnäytetyön”, kertoo Jonna.

Jonnalle on kertynyt työkokemusta niin myynnistä, kaupan alalta kuin seurakunnan ohjaajan työstä. ”Myyntiurani aloitin polvenpituisena, kun autoin isovanhempiani kotipuutarhan myynnissä. Sittemmin työhistoriaani on kuulunut kaikenlaista mm. seurakunnan ohjaajan työstä mansikanmyyntiin sekä kaupanalan töihin. Viimeisimpänä ennen Finn-ID:lle tuloa työskentelin myynnin alkupäässä, jossa työnkuvaani kuului mm. tapaamisten sopiminen, prospektointi, asiakkuuksien ylläpitäminen ja soittotiimien tukeminen. Sain sieltä paljon oppeja talteen ja nyt Finn-ID:llä olen päässyt käyttämään oppimiani asioita arjen työnteossani”, Jonna kertoo ajastaan ennen Finn-ID:tä.

Mistä tykkäät erityisen paljon uudessa työssäsi?

”Pääsen koko ajan oppimaan uutta ja oman kiinnostuksen kautta pystyy saamaan uusia vastuualueita ja työtehtäviä nopeallakin aikavälillä! Täällä tekemistä tuetaan ja annetaan luottamus siihen, että jokainen hoitaa omat tehtävänsä”, Jonna kertoo ja jatkaa: ”Lisäksi työporukka on todella kiva ja kaikilta saa aina apua niin pieniin, kuin suuriinkin avunpyyntöihin ja kysymyksiin!”

Pääsen koko ajan oppimaan uutta ja oman kiinnostuksen kautta pystyy saamaan uusia vastuualueita ja työtehtäviä nopeallakin aikavälillä! Täällä tekemistä tuetaan ja annetaan luottamus siihen, että jokainen hoitaa omat tehtävänsä.

Jonna Palokankare

Vapaa-ajalla Jonna viihtyy ystävien, perheen sekä koirien kanssa ulkoillen. ”Näen vapaa-ajallani paljon ystäviäni ja perhettäni, lainaan vanhempieni koiria ja ulkoilen niiden kanssa, mökkeilen ja viime kuukausien aikana olen myös saanut uudelleen rutinoitua kuntosaliharjoittelun! Musiikin ja podcastien kuunteleminen kuuluu myös vahvasti jokapäiväiseen elämääni”, Jonna kertoo arjestansa.

Onko sinulla jotain mottoa tai quotea, joka erityisesti sopii suuhusi tai elämän asenteeseen? Jonna kertoo, että tänä vuonna on samaistunut lauseeseen ’’The time will pass anyway’’. ”Elämässä on turha murehtia mennyttä tai jäädä liiaksi miettimään mitä tekee seuraavaksi! Aika kuluu, joten tehdään ja sanotaan asioita rohkeasti.”

Muuta, jota haluaisit kertoa esittelyssä? Esim. terveiset lukijoille. ”Työskentelen myyjien apukätenä, joten minuunkin voi olla yhteydessä halutessaan kontaktoida meidän myyntiä tai mitä vain kysyttävää herätessä!😊”

Haluatko olla osa turhan työn puolittajien tiimiä? Katso avoinna olevat työtehtävämme täältä! 

Siirry takaisin sivun alkuun