05.08.2022

Tuoreet kasvot -sarjassamme Alexander Lowery

Alexander Lowery eli tuttavallisemmin Alex starttasi huhtikuun lopussa Finn-ID:llä myyntipäällikkönä. Hän on nauttinut kovasti perehtymisestä Finn-ID:n myyntitiimin ihmeelliseen maailmaan ja nostaa työn parhaimmaksi puoleksi inspiroivat kollegat.

”Työnkuvani on monipuolinen: johdan myyntitimiiä mutta toki teen itsekin myyntityötä. Työpäivät kuluvatkin asiakastapaamisissa, omaa tiimiä vetäessä ja uusiin tehtäviin perehtyessä”, Alex kertoo.

Alex työskenteli aiemmin mm. palvelupäällikkönä Niemellä ja uran alkuajat hän viihtyi ravintola-alalla, peräti 9 vuotta kokkina!

Mielenkiintoisia taustoja paljastuu, kun heitä lähtee jututtamaan. Alexilla huomaa olevan paljon elämänkokemusta, kun häneltä kyselee mottoja ja ajatuksia niiden taustalla.

”Always be humble and kind” opetettiin minulle jo nuorena, mutta ymmärsin sanonnan kokonaisuudessaan vasta aikuisiällä.

Alexin motto 1: Practice what you preach.

”Olen tavannut työurani aikana monenlaisia johtajia, ja havainnut tiettyjä piirteitä, jotka ovat tehneet vaikuttaneet negatiivisesti työympäistöön. Pactice what you preach -moton opin jo aikaisin oman esimiesurani aikana. Näin liian usein sellaista, että esimiehet tekivät turhia lupauksia ja ottivat pomottajan roolin, ennemmin kuin hyvän ihmisjohtajan roolin.

Alexin motto 2: Always be humble and kind.

”Always be humble and kind” opetettiin minulle jo nuorena, mutta ymmärsin sanonnan kokonaisuudessaan vasta aikuisiällä. Ihmisiä on monenlaisia ja jokainen reagoi asioihin eri tavalla, mutta jos lähestyt ketä tahansa kunnioittavalla ja ystävällisellä asenteella, niin yleensä saat samaa kohtelua takaisin. On paljon terveellisempää olla iloinen ja ystävällinen kuin vihainen ja ilkeä.”

Alex siis itse elää kuten opettaa ja haluaa itse toimia esimerkillisesti myynnin esimiehenä.

Vastapainoa työlle Alex saa perheen kanssa vietetystä ajasta. Hänen perheeseeni kuulu 3 lasta, 2 koiraa ja kihlattu. Lomilla perhe on aktiivinen ja pääasiassa reissaa, sillä matkustelu on Lowereiden lempiharrastuksia. Kuvassa näette Alexin pelaamassa frisbeegolffia, jota Alex tykkää heitellä aina kun ehtii.

Haluatko olla osa turhan työn puolittajien tiimiä? Katso avoinna olevat työtehtävämme täältä! 

Siirry takaisin sivun alkuun