17.07.2019

Tuoreet kasvot -sarjassa esittelyssä Ari Laurila

Tänään esittelemme uusista Finn-ID:n kasvoista Ari Laurilan, joka toimii myyntipäällikkönä.

Ari Laurila
Arin mottona kulkee sanonta: ”Hyvin suunniteltu on kokonaan tekemättä!”

Finn-ID:n tuoreet kasvot -sarjassa kerromme tänään Laurilan Arista, joka tuli taloon joulukuussa 2017 asiakasryhmäpäälliköksi ja siirtyi äskettäin myyntipäälliköksi vastaamaan yksityisen sektorin myynnistä.

Kokemusta tällä miehellä ainakin riittää, sillä ennen Finn-ID:lle siirtymistä hän on ehtinyt työskennellä kolmella vuosikymmenellä eri tehtävissä tuotanto- ja logistiikkamaailmassa. Viimeiset 12,5 vuotta kului sisälogistiikan ulkoistuksien ja konsultoinnin parissa, joista kahdeksan vuotta myyntityössä.

– Työssäni on upeinta tavata uusia ja vanhoja tuttavuuksia, tutustua erilaisiin toimintaympäristöihin ja hyödyntää niissä vuosien aikana kertynyttä osaamistani täysimääräisesti. Tuntuu hyvältä, kun voi helpottaa muiden arkea. Lisäksi yrityskulttuuri ja sisäinen maailmani sopivat hyvin yhteen, eli tutkailemme maailmaa avoimesti ja aina positiivisen kautta. Täällä kaikkien ihmisten ja heidän osaamisensa poikkeuksellisen korkea arvostus on luonut kulttuurin, jossa viihtyminen näkyy ja tuntuu myös ulkopuolelle, hän kommentoi.

9 kuukauden jälkeen olen entistä vakuuttuneempi siitä, että hienointa yrityksessämme on kaikki työntekijämme. Kohtelemme toisiamme ja asiakkaitamme kauniisti.

Ari Laurila

Yhdessä tekeminen näkyy vahvasti jokapäiväisenä tapana toimia. Kun yhdistämme prosessi-, teknologia- ja ohjelmisto-osaamisemme, kykenemme tuottamaan uniikkeja ratkaisuja, jotka aidosti tuottavat lisäarvoa asiakkaidemme toimintaan, Ari jatkaa.

Vapaa-ajalla mies tykkää erityisesti moottoripyöräilystä ja kertookin, että se lievittää parhaiten stressiä – talvisin tallissa ja kesäisin tien päällä.

Haluatko olla osa turhan työn puolittajien tiimiä? Katso avoinna olevat työtehtävämme täältä! 

Siirry takaisin sivun alkuun