15.07.2022

Tuoreet kasvot -sarjassamme Oskari Hongisto

Oskari Hongiston motto on ”Pysy liikkeessä” – ja tämä tuore Finn-ID:läinen elääkin täysin mottonsa mukaisesti vapaa-ajallaan golfin, jalkapallon, padelin, kuntosalin ja lenkkeilyn merkeissä. Huh, heikompaa alkaa hengästyttää tätä listaa lukiessa!

Eipä Oskari pääse lepäämään laakereillaan työpäivinäkään, sillä hänellä on mukavan moninainen työnkuva: Oskari hoitaa tulostinten huoltoja niin Finn-ID:n toimistolla kuin huoltokäynneillä asiakkailla. Lisäksi hän ratkoo asiakkaiden pulmia tulostimiin ja tulostukseen liittyen, sekä tuurailee palvelukeskuksen koordinoijana.

”Parasta työssäni on se, että siinä yhdistyy sopivassa tasapainossa työskentely sekä laitteiden että ihmisten kanssa. Pääsen käyttämään sosiaalisia taitoja, mutta samalla syventämään teknistä osaamistani”, Oskari kertoo.

Kuten moni muukin tuore Finn-ID:läinen, myös Oskari on eniten ollut vaikuttunut uudessa työpaikassaan hyvästä työilmapiiristä ja mukavista kollegoista. Mikromanageerausta ei ole tarvinnut pelätä, sillä Oskari on saanut itse vastuun suunnitella omaa tekemistään ja aikatauluaan.

Parasta työssäni on se, että siinä yhdistyy sopivassa tasapainossa työskentely sekä laitteiden että ihmisten kanssa

Oskari Hongisto

Oskari lähettää hyvän kesän terveiset kaikille! ☀😎

Siirry takaisin sivun alkuun