Case: Oy Elfving Ab

Case: Oy Elfving Ab

BarTenderillä tulostustoiminnot hetkessä sujuviksi

Monialakonsernina toimiva Elfving-ryhmä sai alkunsa vuonna 1910 perustetusta agentuuriyrityksestä, joka aloitti toimintansa valmistamalla myöhemmin suomalaisille hyvin tutuksi tulleita Hangon keksejä. Yritys siirtyi myöhemmin yhä enenevässä määrin konekauppaan ja sittemmin mukaan tulivat mm. lumiaurat ja lingot, moottorisahat, mopot, skootterit ja mopoautot.

Vuosien mittaan liiketoiminta on teknisen tukkukaupan lisäksi laajentunut liikennemerkkien ja -opasteiden, suojainten, työvaatteiden ja tiemerkintöjen toimialoille. Viimeisimpänä toimintamuutoksena on kahden myymälä-huoltopisteen avaaminen Vantaalla ja Espoossa.

Noin 25 miljoonan euron liikevaihtoa pyörittävä Oy Elfving Ab otti käyttöönsä Finn-ID:n toimittaman tarrasuunnittelu- ja viivakoodiohjelmiston BarTenderin®. Tarratuloksen päivittäminen tuli ajankohtaiseksi, kun tulostustoimintoja haluttiin tehostaa.

Tulostuksen päivitystyö toteutettiin pikaisella aikataululla.

Tämä oli kaikin puolin nopea ja sujuva projekti. Asialla ei ole tarvinnut sen jälkeen päätä vaivata, Oy Elfving Ab:n järjestelmäpäällikkö Markku Mattila toteaa tyytyväisenä.

Finn-ID:n toimittamaan kokonaisuuteen kuului BarTender®-ohjelmiston lisäksi asennus ja NAV-integroinnin kuvaus.

Tiesin, että Finn-ID:ltä saan toimituksen ammattitaidolla ja ripeällä aikataululla, koska yritys oli minulle tuttu jo entisiltä työajoilta MAVISystemsin palveluksessa, Mattila kertoo.

Case: Oy Elfving Ab

Kaikki tarrat BarTenderillä

Oy Elfving Ab:llä BarTenderin avulla suunnitellaan ja tuotetaan niin keräily-, hylly- kuin yleistarratkin. Ammattikäyttöön tarkoitettu tarrasuunnittelu- ja viivakoodiohjelmisto sisältää tehokkaita toimintoja tarrojen tulostukseen ja ohjelmiston integrointiin yritysohjelmien kanssa. Ohjelma tukee myös RFID-tunnisteita.

Finn-ID:ltä on saatavissa myös ohjelmiston käyttöönottoa tukevia koulutuksia asiakastarpeen mukaisesti. Joillekin riittää parin tunnin koulutus, mutta saatavilla on järeämpääkin koulutusta.

Ohjelmiston monipuoliset toiminnot tarjoavat merkintään valtavasti hyödyntämismahdollisuuksia. Odotankin innolla, että saamme aikaa paneutua niihin kunnolla ja ottamaan BarTenderistä kaiken irti, Mattila päättää.

Toimitetut ratkaisun avaimet

Tässä projektissa yhdisteltiin useita eri ratkaisuja ja tuotteita tehokkaaksi kokonaisuudeksi. Ratkaisun keskiössä oli

  • BarTender ohjelmisto
  • BarTender ohjelmiston asennus
  • Rajapintakuvaus (kysy lisää!)
  • Asiakkaan toiminnanohjausjärjestelmänä Microsoft Dynamics NAV
Siirry takaisin sivun alkuun