Tuoreet kasvot -sarja

Tuoreet kasvot -sarjassa esittelyssä Roosa Pyrrö

  • Uutiset

Tuoreet kasvot -sarjamme jatkuu ja ensimmäisenä esittelyssämme on hetki sitten myynnin assistenttina aloittanut Roosa Pyrrö. ”Olen ensimmäisen vuoden tradenomiopiskelija Helsingistä”, Roosa aloittaa. Aikaisempaa työkokemusta häneltä löytyy mm. siivouksesta taloushallinnon assistenttitöihin. ”Nyt oli kuitenkin aika tarttua tilaisuuteen ja aloittaa työt, jossa opiskelut ja työt kulkevat käsikädessä”, Roosa jatkaa.

Tuoreet kasvot -sarja Roosa Pyrrö
KUVA: ”Onnistumisen tunne tulee siitä, kun osaa ratkaista asiakkaan ongelman.” Roosa Pyrrö, myyntiassistentti.
 
Myynnin assistenttina Roosan työtehtäviin kuuluu mm. reaktiivinen myyntityö, prospektointi ja asiakastapaamisten sopiminen sekä myynnin yhteydenottokanavien päivystäminen. Myös digitaalisten aineistojen suunnittelu yhdessä markkinoinnin kanssa ovat osa työnkuvaa.

Mistä pidät erityisesti uudessa työssäsi? ”Uudessa työssäni on innostavaa huomata, miten edellisellä viikolla koulussa opitut asiat tulevat töissä vastaan ja niitä pääsee heti soveltamaan käytännössä. Erityisen paljon iloa työhöni tuovat myös avuliaat ja huiput työkaverit, jotka auttavat ja tukevat oppimista – ikinä ei tarvitse miettiä, etteikö jotain kehtaisi kysyä!” hän iloitsee.

Työn ja opiskelujen rinnalla vapaa-ajalla on yhä suurempi merkitys arjen tasapainottamiseen.  Roosalla vapaa-aika kuluu usein urheillen erityisesti yhdessä ystäviensä kanssa. ”Riippuen vuodenajasta urheilulaji saattaa olla laskettelu, rantalentis tai jotain siltä väliltä. Tykkään kokeilla uusia lajeja, kuten sukellusta”, Roosa kertoo ja lisää myös: ”Kuitenkin aivoni nollaantuvat arjen riennoista parhaiten leipomalla ja käsitöillä.”

Lopuksi Roosa haluaa nostaa vielä esiin Finn-ID:n arvot ja yhdessä tekemisen kulttuurin: ”Finn-ID:n arvot ja tekemisen meininki paistavat ruutujenkin läpi.”

Onnistumisen tunne tulee siitä, kun osaa ratkaista asiakkaan ongelman.Roosa Pyrrö, myyntiassistentti

Mikäli tunnistat itsessäsi halua olla yksi meistä, katso avoinna olevat työtehtävät täältä!

Ota yhteyttä
Voimmeko olla avuksi?09 3510 1555
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Chat