BarTender®-ohjelmisto ja muut merkintäratkaisut toimitusketjun hallintaan

KUVA: Nordic Label kuva-arkisto

Finn-ID on Suomen johtavin BarTender®-asiantuntija

BarTender® on ihanteellinen tulostusohjelmisto lähes mihin tahansa tulostustarpeeseen: aina etikettien tulostuksesta pakkausten merkintään ja vaativiin RFID-tunnisteiden tulostuksiin. Hankkimalla BarTenderin meiltä et jää yksin ja varmistat parhaan mahdollisen lopputuloksen. BarTender® on maailman johtava viivakoodien ja RFID-tunnisteiden suunnitteluun ja tulostukseen tarkoitettu ohjelmisto. Ohjelmisto toimii itsenäisenä tai integroituna melkein mihin tahansa ERP-sovellukseen. 

Finn-ID on Suomen johtavin Seagull Scientificin BarTender®-jälleenmyyjä. Ohjelmiston lisäksi saat meiltä kaiken tarvittavan sen käyttöön liittyen: BarTender®-lisenssit, BarTender®-käyttöönottokoulutuksen sekä BarTender®-asennuspalvelut.

JATKA LUKEMISTA TÄÄLLÄ!

 

Meillä on vuosikymmenien kokemus ja toimitamme laadukkaat ratkaisut aina materiaaleista keskitettyyn tulostuksenhallintaan ja palveluihin saakka. Kysy myynnistämme lisää ja tutustu myös verkkokauppamme tarjontaan.

BarTender®-lisenssit omien tarrapohjien suunnitteluun ja automaattiseen tulostukseen

Kyllä Finn-ID:n asiantuntijuus korostui projektin aikana. BarTender®-osaaminen on huippuluokkaa ja asiakkaana toki iloitsin myös siitä, että he keksivät kuinka tulostusratkaisu saatiin toimimaan myös vanhemmissa tarratulostinlaitteissamme, Laaninen kiittelee.tietohallintopäällikkö Jari Laaninen, Kalaneuvos Oy

Tilaa verkkokaupastamme BarTender®-lisenssit - huomioitahan, että kauttamme saat myös vaativatkin integraatiot ja kaikki liitännäispalvelut käyttöönoton tueksi

BarTender® Professional Edition
BarTender® Automation Edition

BarTender® Enterprise Edition 

Kauppaan > 

Ota yhteyttä, jos voimme olla avuksi!