BarTender®-ohjelmisto ja muut merkintäratkaisut toimitusketjun hallintaan

KUVA: Nordic Label kuva-arkisto

Tehostamme toimitusketjun hallintaa mm. erilaisilla merkintäratkaisuilla. Meillä on vuosikymmenien kokemus ja toimitamme laadukkaat ratkaisut aina materiaaleista keskitettyyn tulostuksenhallintaan ja palveluihin saakka. Kysy myynnistämme lisää ja tutustu myös verkkokauppamme tarjontaan. 

BarTender®-lisenssit omien tarrapohjien suunnitteluun ja automaattiseen tulostukseen

BarTender® on maailman johtava viivakoodien ja RFID-tunnisteiden suunnitteluun ja tulostukseen tarkoitettu ohjelmisto. Ohjelmisto toimii itsenäisenä tai integroituna melkein mihin tahansa ERP-sovellukseen.

Finn-ID on Suomen johtavin Seagull Scientificin BarTender®-jälleenmyyjä. Ohjelmiston lisäksi saat meiltä kaiken tarvittavan sen käyttöön liittyen: BarTender®-lisenssit, BarTender®-käyttöönottokoulutuksen sekä BarTender®-asennuspalvelut.

Tilaa verkkokaupastamme BarTender®-lisenssit - huomioitahan, että kauttamme saat myös vaativatkin integraatiot ja kaikki liitännäispalvelut käyttöönoton tueksi

BarTender® Professional Edition
BarTender® Automation Edition

BarTender® Enterprise Edition 

Kyllä Finn-ID:n asiantuntijuus korostui projektin aikana. BarTender®-osaaminen on huippuluokkaa ja asiakkaana toki iloitsin myös siitä, että he keksivät kuinka tulostusratkaisu saatiin toimimaan myös vanhemmissa tarratulostinlaitteissamme, Laaninen kiittelee.tietohallintopäällikkö Jari Laaninen, Kalaneuvos Oy

Kauppaan > 

Ota yhteyttä, jos voimme olla avuksi:

Ota yhteyttä
Voimmeko olla avuksi?09 3510 1555
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Chat