Case: Dometic Finland Oy

Case Dometic Finland Oy

Dometic Finland Oy nopeutti kollitarratulostusta merkittävästi mySCHENKER Print Pack -ratkaisulla

MySCHENKER Print Pack on Finn-ID Oy:n ja DB Schenkerin yhteistyönä syntynyt tuotepaketti, jolla helpotetaan kynnystä ammattimaisen kollimerkinnän tekoon. Paketti sisältää laadukkaan ja kestävän viivakooditulostimen ja kaikki tarvittavat varusteet, joilla pääsee nopeasti alkuun.

MySCHENKER -verkkopalvelussa sopimusasiakkaat voivat tehdä ja seurata tilauksiaan sekä lähetyksiään. Ohjelman kautta voi myös tulostaa rahtikirjan ja osoitelaput joko yksittäin tai kaikkiin lähetyksiin yhdellä kerralla. Tuotteen lähetystä varten ohjelmaan täytetään lähettäjän ja vastaanottajan yhteystiedot, kollien määrä ja laji sekä niiden yhteispaino. Kolmiosaiseen kollilappuun tulostuu lähetystietojen lisäksi kyseisen kollin yksilöivä viivakoodi.

Yksi tyytyväisistä mySCHENKER Print Packin käyttäjistä on Vantaalla toimiva Dometic Finland Oy, joka on erikoiskylmälaitteiden johtava valmistaja ja asiantuntija. Erityisesti äänettömiin mukavuustuotteisiin erikoistunut yhtiö toimittaa erilaisia jääkaappiratkaisuja mm. hotelleille, erikoisajoneuvoihin, veneisiin ja vapaa-aikaan.

Case Dometic Finland Oy

Laadukkaan kollitarran liimapinta ei hukkaa kalliita lähetyksiä

– Aiemmin kollin tiedot tulostettiin ensin A4-arkille, jonka jälkeen paperi leikattiin neljään osaan ja sitten tungettiin pakkauslistan kanssa lähetyksen kylkeen pieneen muovipussin sisään. Joinakin päivinä meiltä saattaa lähteä satakin kollia, joten leikkaamiseen ja liimaamiseen sai kulumaan aikaa. Kyllästyin aikaa vievään askarteluun ja niinpä meille hankittiin mySCHENKER Print Pack, logistiikkavastaava Juhani Maurio kertoo.

Nyt vaikkapa 20 tarrapohjaista kollitarraa tulostuu heti käyttövalmiina niin vauhdikkaasti, ettei ehdi jakkaralta nousta, hän toteaa.

Ajan säästön lisäksi tarrapohjaisissa kollilapuissa on se etu, etteivät lähetyksen tiedot pääse häviämään kesken matkan. – Joskus muovipussi repsotti ja irtosi pois tai tarttui muiden lähetyksiin kiinni. Tarra sen sijaan tarttuu pahviin todella pitävästi, eikä tarvitse pelätä, että yksinäinen laite seikkailee ilman omistajaa ja määränpäätä, Maurio kehuu ratkaisua.

Toimitetut ratkaisun avaimet

Tässä projektissa yhdisteltiin useita eri ratkaisuja ja tuotteita tehokkaaksi kokonaisuudeksi. Ratkaisun keskiössä oli mySCHENKER Print Pack -ratkaisu, joka sisältää tarrat ja värinauhat sekä laadukkaan ja kestävän tulostimen.

Siirry takaisin sivun alkuun