08.09.2021

Tuoreet kasvot -sarjassa myyntivahvistuksemme Santeri Heiskanen

Tuoreet kasvot -sarjamme saa jatkoa, kun viime keväänä saimme myyntitiimiimme vahvistuksen Santeri Heiskasen. Ratkaisumyyjänä Santeri vastaa mm. myynnin kasvusta, tuloksellisuudesta ja asiakassuhteen kehittymisestä sekä sovittujen prosessien mukaisesta toiminnasta. Myyjän tehtäviin kuuluu myös mm. asiakasyhteydenottojen hoitaminen ja kontaktihallintajärjestelmän tiedon ylläpito omien asiakkaidensa osalta.

Santeri Heiskanen

Hiljattain yliopistosta valmistunut Santeri keskittyi opinnoissaan toimitusketjun hallintaan ja prosessien digitalisointiin. ”Gradun tein aiheesta, kuinka kunnossapitovarastoinnin tehokkuutta voidaan kehittää RFID-tekniikan avulla. Gradun aihe oli yksi syy, minkä takia kiinnostuin Finn-ID:stä yrityksenä.” Santeri kertoo.

Työkokemusta on aikaisemmin kertynyt pitkälti teollisuudesta: ”Näkemystä ja osaamista on kertynyt niin asfalttityömailta työnjohtoharjoittelijana, hirsirakentamisesta ja viimeisimpänä työskentelin prosessiteollisuuden yrityksessä hankintojen ja varastoinnin parissa,” Santeri avaa työkokemustaan ja lisää ”vanhempani ovat yrittäjiä, joten pienestä pitäen on päässyt (joutunut) tekemään kaikenlaista ja se on ollut minusta vain hyvä asia.”

Valmistumisen jälkeen Santerille oli tärkeää saada paljon kokemusta siitä, miten eri yrityksissä tehdään asioita. ”Kun minulta kysyttiin tavoitteita tämän työpaikan suhteen, kerroin haluavani sanoa itseäni tulevaisuudessa toimitusketjun hallinnan digitalisoinnin asiantuntijaksi”, Santeri kertoo tavoitteistaan ja jatkaa ”matka on vielä pitkä tavoitteeseeni, mutta erilaiset asiakkuudet, heidän tarpeensa ja Finn-ID:n laajat ratkaisut tarjoavat hyvät lähtökohdat tämän tavoitteen saavuttamiseen.”

Maalta kotoisin oleva Santeri viettää vapaa-aikansa mieluiten luonnossa liikkuen sekä harrastustensa boulderoinnin, vaeltamisen ja kalastuksen merkeissä. ”Minut löytää monesti aamuisin ennen töiden alkua perhokalastamasta Vantaanjoen varrelta, mikä on huvittanut työkavereitani.” hän naurahtaa.

Matka on vielä pitkä tavoitteeseeni, mutta erilaiset asiakkuudet, heidän tarpeensa ja Finn-ID:n laajat ratkaisut tarjoavat hyvät lähtökohdat tämän tavoitteen saavuttamiseen.

Santeri Heiskanen, projektipäällikkö

Onko sinulla jotain mottoa, joka erityisesti sopii suuhusi tai elämänasenteeseesi? ”Yleisenä ohjenuorana elämässä olen käyttänyt ajatusmallia siitä, että rohkeasti pitää koittaa erilaisia asioita, sillä koskaan ei tiedä minne ne johtavat.”

Haluatko olla osa turhan työn puolittajien tiimiä? Katso avoinna olevat työtehtävämme täältä! 

Siirry takaisin sivun alkuun