07.06.2021

Seppo Heikura mukaan Finn-ID Oy:n hallitukseen

Seppo Heikura

Finn-ID Oy:n yhtiökokous on valinnut hallitukseen uutena jäsenenä Seppo Heikuran. Heikuran lisäksi hallituksessa jatkavat Finn-ID:n toimitusjohtaja Janne Pyrrö ja Perel Oy:n toimitusjohtaja Jari Rantala.

Heikuralla on vahva kokemus hallitustyöstä erityisesti teknologia- ja ohjelmistoalan yhtiöissä (mm. Houston Analytics Oy ja Local Bitcoins Oy). Aiemmin hän on työskennellyt mm. Telialla ja Fonectalla. – Olen erittäin tyytyväinen, että saimme hallituksen ja yrityksemme johtoryhmän tueksi näin kovan luokan ammattilaisen. Uskon, että tällainen osaaminen vie meitä matkallamme eteenpäin, Pyrrö kommentoi. 

– Finn-ID:n toimintaympäristö on kiinnostavassa kehitysvaiheessa ja näen yrityksellä vahvaa potentiaalia olemaan aktiivinen toimija tässä muutoksessa. Datan ja sitä keräävien tai luovien laitteiden kombinaatio on hyvä pohja uusille innovaatioille, Heikura sanoo.

Olen erittäin tyytyväinen, että saimme hallituksen ja yrityksemme johtoryhmän tueksi näin kovan luokan ammattilaisen. Uskon, että tällainen osaaminen vie meitä matkallamme eteenpäin.

Janne Pyrrö


Finn-ID Oy
Finn-ID Oy puolittaa Suomesta turhaa työtä nerokkailla digitaalisilla ratkaisuilla. Ketterät työskentelytavat, ihmisläheinen yrityskulttuuri ja asiakkaiden elämää sujuvoittavat ratkaisut ovat siivittäneet yrityksen logistiikan digitalisoinnin suunnannäyttäjäksi. Kasvussa oleva Finn-ID Oy työllistää 50 osaavaa ja innokasta ammattilaista. 

Siirry takaisin sivun alkuun