23.05.2017

Finn-ID vahvistaa sovelluskehitystään

Finn-ID Oy on ostanut pysäköinninvalvonnan ohjelmistoihin erikoistuneen LeanIT Oy:n. LeanIT Oy:n kehittämä ParkkiV-sovellus on kokonaisratkaisu pysäköinninvalvonnan tehostamiseen.

Palvelu sisältää muun muassa tarkastajan työkaluohjelmiston älypuhelimelle, web-selaimessa toimivan asiakasportaalin sekä toimistotyökalut asiakaspalvelusta automatisoituun ulosottoon.

Toimintojen yhteensovittaminen LeanIT Oy:n kanssa on alkanut ja yhdistyminen saadaan valmiiksi kesän aikana. LeanIT:n johto Panu Markkanen ja Mika Saaranen siirtyvät fuusion myötä Finn-ID Oy:n palvelukseen.

”LeanIT Oy:n osto on merkittävä osa yrityksemme kasvustrategiaa. Tämän yritysoston myötä saamme lisää osaamista niin pysäköinninvalvonnan ratkaisuihin kuin muidenkin sovellustemme kehittämiseen. Haluamme varmistaa, että kilpailukykymme ohjelmistopuolella vahvistuu entisestään”, Finn-ID Oy:n toimitusjohtaja Janne Pyrrö toteaa.

ATTUNE ParkkiV kokonaisratkaisu käsittää työkalut tarkastajille, asiakaspalveluun, toimistolle, valvojille ja taloushallintoon. ”Kehittämämme sovellus on pitkään käytössä ollut ja koeteltu ratkaisu. Sovellus sujuvoittaa tarkastajien kenttätyötä, sillä reaaliaikainen tieto kulkee aina mukana ja varmistaa, että heillä on ajantasaiset tiedot ajoneuvoista ja kartoista. Sovelluksen paikkariippumattomuus taas mahdollistaa valvojan ja toimiston tehtävät etätyönä. Erityistä kiitosta olemme saaneet pitkälle viedystä automaatiosta, sillä sen ansiosta työtaakka kevenee huomattavasti; virhetapauksiin ei tarvitse koskea ollenkaan ellei jotain poikkeuksellista tapahdu ja näin turha paperien pyörittely ja näpyttely jää pois”, Panu Markkanen kommentoi.

Haluamme varmistaa, että kilpailukykymme ohjelmistopuolella vahvistuu entisestään.

Lisätietoa:
Finn-ID Oy, toimitusjohtaja Janne Pyrrö, janne.pyrro@finn-id.fi, p. 09 3510 1331

Vantaalla toimiva, noin 9 meur liikevaihtoa pyörittävä Finn-ID Oy on työnohjauksen ja logistiikan digitalisoija. Alan markkinajohtajana ja vahvana mobiilisovellusten sekä RFID-pohjaisten ratkaisujen osaajana tunnustettu yritys työllistää tällä hetkellä 53 osaavaa ja innostunutta ammattilaista.

Siirry takaisin sivun alkuun