Tuoreet kasvot -sarja

Tuoreet kasvot -sarjassamme Oskari Hongisto

  • Uutiset

Oskari Hongiston motto on ”Pysy liikkeessä” – ja tämä tuore Finn-ID:läinen elääkin täysin mottonsa mukaisesti vapaa-ajallaan golfin, jalkapallon, padelin, kuntosalin ja lenkkeilyn merkeissä. Huh, heikompaa alkaa hengästyttää tätä listaa lukiessa!

Eipä Oskari pääse lepäämään laakereillaan työpäivinäkään, sillä hänellä on mukavan moninainen työnkuva: Oskari hoitaa tulostinten huoltoja niin Finn-ID:n toimistolla kuin huoltokäynneillä asiakkailla. Lisäksi hän ratkoo asiakkaiden pulmia tulostimiin ja tulostukseen liittyen, sekä tuurailee palvelukeskuksen koordinoijana.

”Parasta työssäni on se, että siinä yhdistyy sopivassa tasapainossa työskentely sekä laitteiden että ihmisten kanssa. Pääsen käyttämään sosiaalisia taitoja, mutta samalla syventämään teknistä osaamistani”, Oskari kertoo.

Parasta työssäni on se, että siinä yhdistyy sopivassa tasapainossa työskentely sekä laitteiden että ihmisten kanssaOskari Hongisto

Kuten moni muukin tuore Finn-ID:läinen, myös Oskari on eniten ollut vaikuttunut uudessa työpaikassaan hyvästä työilmapiiristä ja mukavista kollegoista. Mikromanageerausta ei ole tarvinnut pelätä, sillä Oskari on saanut itse vastuun suunnitella omaa tekemistään ja aikatauluaan.

Oskari lähettää hyvän kesän terveiset kaikille! ☀😎

#turhantyönpuolittajat #yhdessä #finnid #rekrytointi #tuoreetkasvot #henkilöesittely #tiimiläinen #tekninentuki

Ole rohkeasti yhteydessä!
Avoin hakemus Finn-ID:lle09 351 011
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Chat