Finn-ID:stä Confidexin Gold Partner -kumppani

  • Uutiset

Finn-ID Oy on alkanut toimia virallisesti erikoistunnistevalmistaja Confidexin Gold Partner -tason kumppanina lokakuun 2018 aikana.  

Finn-ID on osoittanut toiminnallaan useissa haastavissa ja laajoissa RFID-projekteissa, että se kykenee tuottamaan lisäarvoa asiakkaidensa kumppanina. Tämän johdosta RFID-myynnin kappalemääräinen taso on saavuttanut virstanpylvään, jonka pohjalta on hyvä jatkaa.

Kumppanuuden myötä RFID-erikoistunnisteiden valikoima kasvaa ja hinnat pystytään varmistamaan erittäin kilpailukykyisiksi. – Confidexin kumppanuus on hieno asia ja ilahduttaa niin meitä kuin varmasti asiakkaitammekin. Pystymme tarjoamaan yhä syvempään asiantuntemukseen pohjautuvia RFID-ratkaisuja, joissa käytetään hyväksi Confidexin erinomaista tunnistevalikoimaa. Kumppanuus mahdollistaa myös laajemman markkinointiyhteistyön ja voimme rakentaa esimerkiksi erilaisia demoja tunnisteiden testaustarkoitukseen. Erityisen tyytyväisiä olemme Confidexin tarjoamaan asiantuntijakoulutukseen - näin asiakkaammekin saavat meistä entistä enemmän irti, Finn-ID:n RFID-liiketoiminnasta vastaava teknologiajohtaja Kari Hänninen kommentoi.


Confidexin tarrat ja tunnisteet löydät jatkossa verkkokaupastamme. Nyt esillä olevien mallien lisäksi kasvatamme viikoittain valikoimaa.

Erityisen tyytyväisiä olemme Confidexin tarjoamaan asiantuntijakoulutukseen - näin asiakkaammekin saavat meistä entistä enemmän irtiKari Hänninen