Seppo Heikura mukaan Finn-ID Oy:n hallitukseen

  • Uutiset

Finn-ID Oy:n hallitusFinn-ID Oy:n yhtiökokous on valinnut hallitukseen uutena jäsenenä Seppo Heikuran. Heikuran lisäksi hallituksessa jatkavat Finn-ID:n toimitusjohtaja Janne Pyrrö ja Perel Oy:n toimitusjohtaja Jari Rantala.

Heikuralla on vahva kokemus hallitustyöstä erityisesti teknologia- ja ohjelmistoalan yhtiöissä (mm. Houston Analytics Oy ja Local Bitcoins Oy). Aiemmin hän on työskennellyt mm. Telialla ja Fonectalla. – Olen erittäin tyytyväinen, että saimme hallituksen ja yrityksemme johtoryhmän tueksi näin kovan luokan ammattilaisen. Uskon, että tällainen osaaminen vie meitä matkallamme eteenpäin, Pyrrö kommentoi. 

- Finn-ID:n toimintaympäristö on kiinnostavassa kehitysvaiheessa ja näen yrityksellä vahvaa potentiaalia olemaan aktiivinen toimija tässä muutoksessa. Datan ja sitä keräävien tai luovien laitteiden kombinaatio on hyvä pohja uusille innovaatioille, Heikura sanoo.


Finn-ID Oy
Finn-ID Oy puolittaa Suomesta turhaa työtä nerokkailla digitaalisilla ratkaisuilla. Ketterät työskentelytavat, ihmisläheinen yrityskulttuuri ja asiakkaiden elämää sujuvoittavat ratkaisut ovat siivittäneet yrityksen logistiikan digitalisoinnin suunnannäyttäjäksi. Kasvussa oleva Finn-ID Oy työllistää 50 osaavaa ja innokasta ammattilaista. 

Olen erittäin tyytyväinen, että saimme hallituksen ja yrityksemme johtoryhmän tueksi näin kovan luokan ammattilaisen. Uskon, että tällainen osaaminen vie meitä matkallamme eteenpäinJanne Pyrrö