Podcast

Uusi podcast, joka ensimmäisenä Suomessa yhdistelee LEANiä, logistiikkaa & johtamista

  • Uutiset

undefined

Jos koekuuntelijoita on uskominen, olemme sattumalta luoneet jotain, mitä tästä maasta on puuttunut. Siis jotain sellaista, jota ihmiset ovat kaivanneet, mutta eivät ole ehkä itsekään osanneet toivoa.

Podcast, joka yhdistelee LEAN-filosofiaa, logistiikkaa, johtamista, oppimista ja kiinnostavia keskusteluja inhimillisten johtajien kanssa.

Ensimmäisen podijakson vieraana Fresh Servant Oy:n toimitusjohtaja Sami Haapasalmi, joka tietää, miten rakennetaan sellainen yrityskulttuuri, jossa puhalletaan yhteen hiileen. Turhan työn puolittajat -podcastissa Sami puhuu muun muassa toimitusketjun hallinnasta, johtamisesta ja uusien ideoiden löytämisestä.

Kuuntele Samin haastattelu täältä!

 

Jos asiakas ei saa sitä, mitä hän on tilannut, sillä ei ole mitään väliä, miten hyvää tai halpaa se onSami Haapasalmi

 Turhan työn puolittajat -podcastin juontajana toimii Janne Pyrrö, joka on harjoitellut turhan työn vähentämistä vuodesta 1996 asti. Nyt Jannen vieraina on suomalaisia johtajia, jotka haluavat kasvaa ja kehittyä. Janne keskustelee heidän kanssaan niin henkilökohtaisista kuin bisneshaasteistakin avoimesti, koskettavasti – mutta suoraan.

Kesän 2020 ajan julkaisemme uusia jaksoja joka viikko. Kuuntele täältä, miksi ensimmäiset kuuntelijat ovat olleet podcastista niin innoissaan!

 

Tämä jakso on toteutettu yhteistyössä Honeywellin kanssa.

undefined