09.07.2020

Uusi podcast, joka ensimmäisenä Suomessa yhdistelee LEANiä, logistiikkaa & johtamista

Turhan työn puolittajat podcast

Jos koekuuntelijoita on uskominen, olemme sattumalta luoneet jotain, mitä tästä maasta on puuttunut. Siis jotain sellaista, jota ihmiset ovat kaivanneet, mutta eivät ole ehkä itsekään osanneet toivoa.

Podcast, joka yhdistelee LEAN-filosofiaa, logistiikkaa, johtamista, oppimista ja kiinnostavia keskusteluja inhimillisten johtajien kanssa.

Turhan työn puolittajat -podcastin juontajana toimii Janne Pyrrö, joka on harjoitellut turhan työn vähentämistä vuodesta 1996 asti. Nyt Jannen vieraina on suomalaisia johtajia, jotka haluavat kasvaa ja kehittyä. Janne keskustelee heidän kanssaan niin henkilökohtaisista kuin bisneshaasteistakin avoimesti, koskettavasti – mutta suoraan.

Janne Pyrrö

Ensimmäisen podijakson vieraana Fresh Servant Oy:n toimitusjohtaja Sami Haapasalmi, joka tietää, miten rakennetaan sellainen yrityskulttuuri, jossa puhalletaan yhteen hiileen. Turhan työn puolittajat -podcastissa Sami puhuu muun muassa toimitusketjun hallinnasta, johtamisesta ja uusien ideoiden löytämisestä.

Tämä jakso on toteutettu yhteistyössä Honeywellin kanssa.

<iframe width="100%" height="300" scrolling="no" frameborder="no" allow="autoplay" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/840994231&color=%23ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true&visual=true"></iframe><div style="font-size: 10px; color: #cccccc;line-break: anywhere;word-break: normal;overflow: hidden;white-space: nowrap;text-overflow: ellipsis; font-family: Interstate,Lucida Grande,Lucida Sans Unicode,Lucida Sans,Garuda,Verdana,Tahoma,sans-serif;font-weight: 100;"><a href="https://soundcloud.com/user-50956029" title="Turhan työn puolittajat" target="_blank" style="color: #cccccc; text-decoration: none;">Turhan työn puolittajat</a> · <a href="https://soundcloud.com/user-50956029/sami-fresh" title="Sami Haapasalmi Fresh Servant Oy" target="_blank" style="color: #cccccc; text-decoration: none;">Sami Haapasalmi Fresh Servant Oy</a></div>

Löydät kaikki Turhan työn puolittajat -podcastin jaksot täältä!

Siirry takaisin sivun alkuun