Podcast

Antti Peltokorpi - Leaniä ja johtamista rakennusalalla ja sairaaloissa

  • Podcast

Tervetuloa Turhan työn puolittajat -podcastiin, jossa tutkimme LEANiä, logistiikkaa, johtamista, oppimista ja muuta sellaista, jolla päästään eroon turhasta työstä.

Tänään vieraani on tekniikan tohtori, Aalto-yliopiston rakentamisen tuotantotalouden apulaisprofessori ja BIT-tutkimuskeskuksen johtaja Antti Peltokorpi. Peltokorpi on toiminut puhujana useissa kansainvälisissä johtamisen konferensseissa ja ollut kirjoittajana useissa tieteellisissä artikkeleissa ja julkaisuissa.

Tämän keskustelun kiinnostavinta antia on, mitä havaintoja syntyy, kun rakentamisbisnes ja terveydenhoitoala laitetaan vertailukoriin? Kuinka terveydenhuollon toimintojen tehostamiseen voisi ottaa oppia rakentamisesta tai toisin päin?

Kuuntele Antin mielenkiintoinen tarina, jossa saamme vastauksia siihen, millainen tehdas rakennuksen työmaa oikeasti on ja millaisia ovat tuotannon uudet ohjausmenetelmät. Puhetta myös Tallinnan tunnelista ja siitä, kuinka johtamisjärjestelmien asiantuntija Peltokorpi itse hoitaa työajan suunnittelua ja itsensä johtamista.

 Kuva: Antti Peltokorpi

undefined