29.09.2021

Heli Anttila — Fazer Lifestyle Foods

Tervetuloa Turhan työn puolittajat -podcastiin, jossa tutkimme LEANiä, logistiikkaa, johtamista, oppimista ja muuta sellaista, jolla päästään eroon turhasta työstä. Tänään vieraanani on Fazer Finland Oy:n Lifestyle Foods -liiketoiminta-alueen toimitusketjusta vastaava johtaja Heli Anttila.

Tässä Turhan työn puolittajat -podcastin jaksossa keskustellaan mm. Fazerista perheyrityksenä sekä Fazerista toimitusketjun ja logistiikan näkökulmasta. Miten perheyrittäjyys näkyy yrityksen sisällä? Mitkä ovat toimitusketjun ja logistiikan tärkeimmät tunnusluvut tai tuotannon tekijät?

Korona on lisännyt kotimaisen ruoan ja kuluttajatuotteiden kysyntää. Jaksossa kuulemme, miten pandemia on vaikuttanut Fazeriin ja kuinka toimintaympäristön muutokset ovat vaikuttaneet Fazerin toimitusketjuun globaalillakin tasolla.

Keskustelun kiinnostavinta antia on johtaminen, jossa laatu ja turvallisuus kuuluvatkin tärkeimpiin johtamisen mittareihin Fazerilla. Miten nämä toteutuvat, kun Anttilalla on johdettavana 200 henkilön tiimi? Keskustelua myös uusista innovaatioista ja leanista, joka onkin vahvasti mukana Fazerin johtamismallissa. Miten Lean näkyy päivittäisessä ja viikoittaisessa toiminnassa?

Fazer on erittäin innovatiivinen yritys, joka tarjoaa ruokaelämyksiä suomalaisille, pohjoismaalaisille sekä myös kansainvälisille kuluttajille.

Heli Anttila

Lopuksi kuulemme, millä tavoin Anttila kehittää itseään ja miten hän johtaa? Mitä hän haluaa oppia enemmän nykyajan johtamisesta, jossa kaikki ovatkin etänä?

Mikäli upotus ei toimi, pääset kuuntelemaan podcastin tästä.

Tilaa Turhan työn puolittajat -podcast sähköpostitse ja saat uusimmat jaksot ensimmäisenä kuunteluun!

Siirry takaisin sivun alkuun