02.04.2019

Finn-ID avasi Aikakoneensa – juhlahumussa mukana satapäinen vierasjoukko

Aikakone avajaiset

Finn-ID Oy, joka tunnetaan myös turhan työn puolittajien kotina – muutti vuoden vaihteessa uusiin toimitiloihin Vantaan Martinlaaksoon. Uudet tilat avattiin juhlallisesti käyttöön torstaina 28.3., kun satapäinen vierasjoukko saapui tupaantuliaisiin ja yrityksen ShowRoomin eli ”Aikakoneen” käynnistämiseen.

Aikakone on Suomen mittakaavassa yksi mielenkiintoisimmista ShowRoomeista ja tarjoaa näkymät erityisesti RAIN RFID -teknologian hyödyntämiseen organisaatioiden prosesseissa. Esillä Aikakoneessa on muitakin ratkaisuja, joiden kaikkien lähtökohtana on turhan työn puolittaminen ja työn sujuvoittaminen. Aikakonetta mahdollistamassa ovat myös vahvat kumppanit kuten Zebra, Honeywell, Impinj ja Toshiba sekä Realmax.

Viihtymistä varmistivat myös huippuluokan esiintyjät

Aikakone avajaiset

Tilaisuudessa nähtiin myös huippuluokan esiintyjiä, kun Telinekeisari Patrik Sarinko kävi lauteilla puhumassa somen voimasta. Mies todellakin tietää mistä puhuu ja esitys kirvoitti paljon kysymyksiä yleisön joukossa. Tällä viikolla uudet opit ja niksit pääsevät varmasti käyttöön useammassakin suomalaisessa organisaatiossa.

Antoisan katsauksen ”Tiedolla johtamiseen” ja siitä, kuinka tietoa saadaan liiketoiminnan johtamisen avuksi antoi Janne Okkonen, tietojohtamisen projektipäällikkö, Lapin sairaanhoitopiiristä.

Yleisöä viihdytti myös useasti palkittu magikoomikko Risto Leppänen.

Mikäli olet kiinnostunut Aikakone-vierailusta, ota yhteyttä markkinointi@finn-id.fi.

Aikakone avajaiset
Siirry takaisin sivun alkuun