07.08.2023

Tommi Rantanen – Datan analysoinnista ja mittaamisesta liiketoiminnan kehittämisen työkalu

Tervetuloa Turhan työn puolittajat -podcastiin, jossa tutkimme johtamista, oppimista, LEANia ja muuta sellaista, jolla päästään eroon turhasta työstä.

Turhan työn puolittajat -podcastissa vieraana Posti Group Oyj:n logistiikkateknologia- ja datajohtaja Tommi Rantanen. Jaksossa keskustellaan mm. mittareista ja analysoinnista sekä Posti Group Oyj:n toiminnasta logistiikkateknologian ja datan näkökulmasta. Lisäksi jaksossa keskustellaan siitä millainen johtamisjärjestelmä Posti Group Oyj:llä on sekä millä tavalla lean näkyy heidän toiminnassa. 

Miten lean näkyy Posti Group Oyj:n toiminnassa ja johtamisessa? Minkälainen johtamisjärjestelmä heillä on? Entä millä tavalla Posti Group Oyj:llä analysoidaan ja seurataan dataa sekä mittareita? Miten näiden avulla pystytään johtamaan?

Mitkä ovat Posti Group Oyj:n logistiikan ja datan tunnusluvut? Entä mitkä ovat olleet suurimmat haasteet ja miten ne ovat saatu selätettyä? Erittäin mielenkiintoinen jakso kuunneltavissa. Kaikkea tätä ja paljon enemmän. Tervetuloa kuuntelemaan keskustelua!

Mikäli upotus ei toimi, pääset kuuntelemaan podcastin tästä.

Tilaa Turhan työn puolittajat -podcast sähköpostitse ja saat uusimmat jaksot ensimmäisenä kuunteluun!

Siirry takaisin sivun alkuun