01.03.2021

Peter Vesterbacka – FinEst Bay Area

Tervetuloa Turhan työn puolittajat -podcastiin, jossa tutkimme LEANiä, logistiikkaa, johtamista, oppimista ja muuta sellaista, jolla päästään eroon turhasta työstä.

Tänään vieraanani on Roviosta, Slushista ja Helsinki-Tallinna-rautatietunnelihankkeesta tuttu Peter Vesterbacka. Tässä jaksossa pääset kuuntelemaan vuonna 2024 valmistuvasta Helsinki-Tallinna-tunnelihankkeesta!

Erittäin mielenkiintoisessa jaksossa vastauksia mm. Mistä Vesterbacka sai idean toteuttaa rautatietunnelin Helsingin ja Tallinnan välille? Kuinka monta eri vaikuttajatahoa hankkeen verkostossa on? Entä mitkä ovat tämän hetken suurimmat haasteet tunneliprojektissa?

Keskustelua myös mm. tunnelihankkeen tiimistä ja rahoituksesta. Vesterbacka avaa jaksossa, kuinka tunnelihanke tulee parantamaan Suomen logistista asemaa ja nostaa Suomen kilpailuetua. Vesterbackan mukaan tunnelihanke on merkittävä tehoste Suomen taloudelle ja hanke tulee tuplaamaan teollisuuden kiinteät investoinnit Suomessa.

Tavoitteena on nopeuttaa henkilöliikennettä niin, että jatkossa Helsinki-Tallinna kestää vain 20 minuuttia.

Peter Vesterbacka

Lopuksi jakossa kuullaan, mistä Vesterbacka saa uusia ideoita ja miten hän kehittää itseään? Kaikkiin kysymyksiin saat vastaukset kuuntelemalla koko jakson!

Peter Vesterbacka

Mikäli upotus ei toimi, pääset kuuntelemaan podcastin tästä.

Tilaa Turhan työn puolittajat -podcast sähköpostitse ja saat uusimmat jaksot ensimmäisenä kuunteluun!

Siirry takaisin sivun alkuun