18.03.2021

Juha Taskinen IKEA

Tervetuloa Turhan työn puolittajat -podcastiin, jossa tutkimme LEANiä, logistiikkaa, johtamista, oppimista ja muuta sellaista, jolla päästään eroon turhasta työstä.

Tänään vieraanani on Ikean logistiikan kehittämisestä vastaava Juha Taskinen, jolla on Suomen organisaatiosta pisin työura Ikealla. Tässä jaksossa pääset tutustumaan kaikille tuttuun Ikeaan logistiikan näkökulmasta, minkälainen yhtiö Ikea oikein on? 

Mielenkiintoisessa jaksossa vastauksia mm. Mikä on Ikean logistiikassa erityisen tärkeää? Kuinka päästöt vähennetään niin, että mahdollisimman lyhyet toimitusmatkat kuitenkin toteutuvat? Keskustelussa nousee esille myös mm. pahvilavat, jotka otettiin Ikealla käyttöön 2000-luvun alussa. Mitä haasteita Ikealla on ollut pahvilavojen suhteen ja miten haasteet onnistuttiin ratkaisemaan?

Jaksossa keskustelemme myös robotiikasta, joka on otettu Kuopion Ikeassa jo käyttöön. Minkälainen projekti robotiikan käyttöönotto on ollut ja minkälaisia hyötyjä robotiikka on tuonut koko organisaatiolle?

Tarkoituksena on, että tulevaisuudessa kaikki kotiinkuljetukset toimitetaan pahvilavoilla koko globaalissa IKEA-organisaatiossa.

Juha Taskinen, IKEA

Mikäli upotus ei toimi, pääset kuuntelemaan podcastin tästä.

Tilaa Turhan työn puolittajat -podcast sähköpostitse ja saat uusimmat jaksot ensimmäisenä kuunteluun!

Siirry takaisin sivun alkuun