04.07.2023

Mika Silventoinen – Volyymimuutos, miten se vaikuttaa johtamiseen?

Mika Silventoinen - Volyymimuutos, miten se vaikuttaa johtamiseen?

Tervetuloa Turhan työn puolittajat -podcastiin, jossa tutkimme johtamista, oppimista, LEANia ja muuta sellaista, jolla päästään eroon turhasta työstä.

Turhan työn puolittajat -podcastissa vieraana Premix Oy:n toimitusketjunjohtaja Mika Silventoinen. Jaksossa keskustellaan mm. Premix Oy:n toiminnasta, tunnusluvuista ja tuotantotekijöistä sekä siitä, miten volyymimuutos vaikuttaa johtamiseen.

Lisäksi jaksossa keskustelua johtamisjärjestelmästä, haasteista sisälogistiikassa sekä siitä, miten ulkoinen ympäristömuutos on vaikuttanut Premix Oy:n logistiikkaan, varastointiin ja toimintatapoihin.

Miten valmistautua volyymimuutokseen ja miten se vaikuttaa johtamiseen? Miten saada isoihin muutoksiin henkilöstö mukaan? Entä millainen johtamisjärjestelmä Premix Oy:llä on ja miten lean näkyy heidän toiminnassa? Mitkä ovat suurimmat haasteet sisälogistiikassa ja toiminnan kehittämisessä tai miten järjestelmät tukevat läpinäkyvyyttä? Loppuun millaisena Silventoinen näkee suomalaisen kyvyn kehittää sisälogistiikkaa kilpailukykyisemmäksi?

Mikäli upotus ei toimi, pääset kuuntelemaan podcastin tästä.

Tilaa Turhan työn puolittajat -podcast sähköpostitse ja saat uusimmat jaksot ensimmäisenä kuunteluun!

Siirry takaisin sivun alkuun