01.12.2021

Marita Jaatinen – ”Tilaus-toimitusketjun ja arvovirtojen kehittäminen on ollut elinikäinen intohimoni.”

Marita Jaatinen - "Tilaus-toimitusketjun ja arvovirtojen kehittäminen on ollut elinikäinen intohimoni."

Tervetuloa Turhan työn puolittajat -podcastiin, jossa tutkimme johtamista, oppimista, LEANia ja muuta sellaista, jolla päästään eroon turhasta työstä.

Turhan työn puolittajat -podcastissa vieraana Marita Jaatinen. Jaatisella on pitkä kokemus tilaus-toimitusketjun ja logistiikan kehittämisestä. Podcast-jakson äänityksen aikaan Jaatinen toimi toimitusketjun vastaavana Framery Oy:llä. Nykyään hän toimii Senior Advisor Logistics roolissa Business Tampereella sekä Pirkkalan kunnan elinkeinojohtajana.

Jaksossa keskustellaan mm. toimitusketjun ja logistiikan suurimmista muutoksista vuosikymmenten aikana sekä yleisesti johtamisjärjestelmistä. Keskustelua myös, kuinka tavoitteellisuus näkyy Framery Oy:n johtamiskulttuurissa ja siitä, millaisena Jaatinen näkee Suomen kilpailukyvyn globaalissa markkinassa tulevaisuudessa.

Mitkä ovat suurimmat muutokset mitä on tapahtunut vuosikymmenten aikana toimitusketjun ja logistiikan osalta? Onko Framery Oy:llä jokin systematiikka päivittäisjohtamiseen? Entä miten tavoitteellisuus näkyy tai onko heillä käytössä jotain standardi mittareita?

Kaikkea tätä ja paljon enemmän kuunneltavissa. Tervetuloa kuuntelemaan keskustelua!

Mikäli upotus ei toimi, pääset kuuntelemaan podcastin tästä.

Tilaa Turhan työn puolittajat -podcast sähköpostitse ja saat uusimmat jaksot ensimmäisenä kuunteluun!

Siirry takaisin sivun alkuun