07.12.2020

Hannu Nylander Vaasan Oy

Tervetuloa Turhan työn puolittajat -podcastiin, jossa tutkimme LEANiä, logistiikkaa, johtamista, oppimista ja muuta sellaista, jolla päästään eroon turhasta työstä.

Tänään vieraani on Vaasan Oy:n logistiikkajohtaja Hannu Nylander. Jaksossa pääset kuuntelemaan Vaasan Groupista ja heidän johtamisjärjestelmästä päivä-, kuukausi- ja vuositasolla. Tämän keskustelun kiinnostavinta antia on Lean. Minkälaisessa roolissa Lean on heidän logistiikassa?

Mielenkiintoisessa jaksossa vastauksia mm. Mistä Nylander hakee uusia ideoita ja mitkä ovat mahdolliset tulevaisuuden haasteet, joihin heidän tulee reagoida? Miten helppokäyttöisyys tulee vaikuttamaan Vaasan Oy:n  tuotantoon ja logistiikkaan?

Keskustelua myös sisälogistiikasta – nähdäänkö sisälogistiikassa turhaa työtä, jossa olisi tehostamispotentiaalia? Lopuksi Nylander paljastaa valtion, jossa leipomon tuotanto ja logistiikka ovat viety pisimmälle. Tervetuloa kuuntelemaan!

Välillä kannattaa hypätä omista piireistä sivummalle ja katsoa muita logistisia toimijoita avatakseen silmiä ja saadakseen uusia ideoita omaan toimintaan.

Hannu Nylander, Vaasan Oy

Mikäli upotus ei toimi, pääset kuuntelemaan podcastin tästä.

Tilaa Turhan työn puolittajat -podcast sähköpostitse ja saat uusimmat jaksot ensimmäisenä kuunteluun!

Siirry takaisin sivun alkuun